|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pytanie do noszących okulary :)
Witam,
Nie wiedziałam gdzie ten temat założyc, bo nie ma jakiegoś tematu głównego o zdrowiu/oczach , ale tu bylo najwięcej pytań jakiś typu: "czy warto nosić okulary,czy nie itd" wiec tutaj tez zakładam ![]() ![]() Zmieniałam ostatnio okulary razem ze szkłami. Zakupiłam je w vision express. Całosc wyniosla mnie 300 zł, szkla z powłoką antyrefleksową, czy jakoś tak (te droższe ) :P Zakupiłam okulary ( mam astygmatyzm) Soczewka Prawa - 1,25 Soczewka Lewa - 0,75 Pogorszył mi się wzrok o -0,25 wg okulistki. Chyba, nie pamietam poprzednich danych szkieł. ;/ Mam pytanie do tych co nosza okulary: Jak je ściagacie to ciezko sie Wam przyzwyczaić przed ok 5 / 10 min do normalnego patrzenia bez nich? Ja tak mam i nie wiem czy to normalne, czy te okulary nie sa za mocne. W poprzednich tak nie miałam ( neistety nie moge sprawdzic , bo sie złamały, dlatego poszłam po nowe i na badanie zwroku) Dziwnie sie czuje strasznie po ściągnieciu okularów, uzywam ich do czytania tylko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pytanie do noszących okulary :)
Ehhh... nie wiem co mam ci powiedziec
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Przed założeniem okularów widzę zawsze lepiej niż po ich zdjęciu, nieważne ile czasu je nosiłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Mam pytanie do noszących okulary. Gdzie kupujecie oprawki i w jakiej cenie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak zdejmuje to nie widze nic wogóle, ale mam tak jak zmieniam na mocniejsze że przez jaką 1h widze bardzo wyraźnie jak by mi świat wirował dookoła a potem się przyzwyczajam ale ja co 0,25 nie zmieniam okulista mi zawsze radził troche oczy pomęczyć i zmusić do działania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.