|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Biker Boots z czym je nosić ;)
Cześć, Dziewczyny!
Zważyłam, że ostatnio na naszych ulicach królują buty w stylu motocyklowym. Ze względu na ich wygodę oraz lekko rockowy styl, sama zakupiłam nie dawno taki model butów. Zastanawiam się tylko, z czym je ubierać, żeby wyglądać stylowo, a nie przesadzić. Dlatego, też pytam was, z czym ubieracie najchętniej tzn.biker boots?
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Biker Boots z czym je nosić ;)
Takie buty fajnie wyglądają z obcisłymi bojówkami i luźnym swetrem
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Bikerki pasuja do bardzo wielu rzeczy, ja je nosze do:
legginsow albo rurek parki ramoneski szerokich swetrow pasuja tez do takich niezbyt obcislych plaszczy wogole fajniej wygladaja jezeli gora stroju jest troche oversize Jezeli masz dlugie nogi to mozesz sie pokusic o ubieranie bikerow do szortow i sukienek, ja jestem raczej niewysoka i u mnie akurat fatalnie to wyglada. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Właśnie, Ja także zestawiam je z oversizową góra oraz legginsami, rurkami czy skórzaną kurtką. Jestem nie wysoka (ok. 161cm wzrostu) i ostatnio biker boots ubrałam do krótkich szortów i wyglądało to według mnie dobrze. Planuje bikerki także ubrać do spódniczki i do sukienki, bo wyglądam ok i jakoś nie zauważyłam, aby mnie to skracało.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to buty dość uniwersalne (oczywiście w granicach rozsądku) i pasują niemal do wszystkiego.
Rurki, skinny - jak najbardziej. do tego luźniejszy sweter albo jeansowa koszula lub kurtka, Spódniczki, ja akurat lubię do jeansowych o kroju ołówkowym ale do rozkloszowanych też. I do maxi również. Legginsy i tuniki - jak najbardziej. Trencze, parki, kurtki puchowe ale nie takie na maksa sportowe. Ja lubię bikery w stylu minimalistycznym tzn proste ciuchy, niezbyt pstrokate kolory. Ale oczywiście do rockowego i lekko hipisowskiego stylu też pasują. Zresztą nawet jak założysz do nich zwykłe jeansy i prostą bluzę to też będzie git.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja noszę do dopasowanych spodni i luźniejszych gór, ale też na zasadzie kontrastu do sukienek
![]()
![]() |
#7 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Biker boots na zasadzie kontrastu do sukienek bardzo mi się podobają i do tego oczywiście obowiązkowo skórzana ramoneska lub kurtka jeansowa.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.