|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nocleg w Krakowie
Witam.
Moje pytanie pragnę skierować do mieszkanek magicznego Krakowa a także do osób często go odwiedzających. Mianowicie, od parunastu dni poszukuję korzystnego cenowo noclegu w Krakowie, natrafiłam na kilka ciekawych ofert z pośród, których wyjątkowo spodobała mi się oferta 'Pokoje Krakowskie Maniana' a dokłądniej 'Apartament Długa' http://www.pokojekrakowskie.pl/?page=apartamenty Zaczęłam szukać opini o tym miejscu, jednak na razie moje posuzkiwania spełzły na niczym :/ Czy ktoś może wie czy to miejsce w ogóle istnieje (nocował tam na przykład i może potwierdzić standard przedstawiony na zdjęciach a takżę ceny podane na stronie?) lub mógłby to w jakiś sposób to sprawdzić (podany na stronie numer telefonu jakoś mnie nie przekonuje, zadzownięm facet wszytsko potwierdzi, ale raczej nie mogę mu wierzyć na słowo, prawda?)? Chciałabym być pewna tego, że kiedy dojedziemy na miejsce będziemy miały gdzie spać ![]() Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc.
Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. — Jonathan Carroll Poza ciszą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Nocleg w Krakowie
Gdyby koras z Was szukala jakiegos noclegu w Krakowie to polecam hostel Atrakcyjny Kazimierz !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
ja polecam Ośrodek żeglarsko-szkoleniowy. ceny 25 zł. najtańsze noclegi w Krakowie, ul. Kozia 22, nad zalewem Bagry i do tego 15 min tramwajem do centrum.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja polecam hostel deco. Jest blisko rynku, kazdy pokoj robiony na inny sty, dodatkowo jest kuchnia mozna zrobic jedzenie, internet, lazienki. Pokoje 1,4,6,i 8 osobowe z tego co pamietam i ceny od 25 zl chyba
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
W Krakowie najtaniej jest przewaletować na miasteczku studenckim.
Jak ktoś nie ma znajomych to są też hotelowe pokoje do wynajęcia w alfie i olimpie, też jest tanio.
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
W weekend majowy bylam z mezem i dwojka dzieci w jednym z apartamentow Palace Apartments, bardzo komfortowe warunki, czysto, przytulnie, wielki plus to profesjonalna obsluga, ktora doradzila nam jak mozemy spedzic czas w Krakowie. Dodam, ze cena jest na prawde przystepna i zgodna ze standardem apartamentu. Jesli macie jakies pytania to chetnie opowiem co i jak : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Bardzo lubię Kraków i jeśli tylko mam okazję zatrzymuje sie tutaj http://www.antiqueapartments.pl/ Standard jest naprawde wysoki i wart swojej ceny. Ja osobiście jestem bardzo zadowolona i polecam też innym.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Ja też zastanawiam się nad wyjazdem do Krakowa, na jakieś 3- 4 dni. Jestem na etapie szukania noclegów. Czy podzieliłby się ze mną ktoś informacjami, gdzie mogę znaleźć tani nocleg dla 2 osób, tak do 40zł za osobę? ![]() Przeglądałam wszystkie wcześniej zamieszczone linki, ale ceny jak dla mnie za wysokie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Polecam wam wyszukiwarkę apartamentów, to bardzo wygodne rozwiązanie
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-11-26 o 22:19 Powód: Reklama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
A ja polecam noclegi Bratniak, 5 minut od Rynku Głównego, dobre warunki i niska cena jak na tą lokalizację. Z okien widać piękne kamienice Starego Miasta. W wakacje nocowaliśmy tam w pokoju dwuosobowym, była też udostępniana kuchnia do podgrzania, przygotowania posiłków. Minusem jest to, że trudno znaleźć kontakt, trzeba dzwonić do pani z biura 012 421 69-81 lub poza dniami roboczymi 012 421 33-02
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Też korzystam z Bookapart, zawsze znajdę coś ciekawego, nawet na ostatnią chwilę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Cześć, możecie mi polecić jakiś nocleg w Krakowie? Jadę sama z dzieckiem, więc melina odpada. Najlepiej w okolicy pkp, bo dojazd rano tam gdzie muszę trafić mam z dworca bezpośrednio jednym tramwajem.
Co warto dziecku pokazać poza smokiem? ![]() Podpowiedzcie coś krakowianki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.