|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
sanatorium
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: sanatorium
Cytat:
![]() Raaany, zdradzić może w sanatorium, na basenie, w kinie i w domu, co to za róznica? Będzie chciał, to zdradzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Gdyby chciał Cię faktycznie zdradzić nie musiałby jechać do sanatorium. W dzisiejszych czasach długo szukać nie trzeba, żeby znaleźć napaleńców.
To, że ktoś jest wystawiony na pokuszenie nie znaczy, że pokusie ulegnie. Chyba sama wiesz, czego spodziewać się po chłopaku, a skoro z nim jesteś to obstawiam, że nie podejrzewasz go o skoki w bok. Nie nabijaj sobie myśli takimi rzeczami. Z technicznego punktu widzenia zdradzić może Cię w każdej innej sytuacji (jeśli miałby taki zamiar).
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najstarsza zasada: będzie chciał zdradzić, to zdradzi. Niepotrzebnie zamartwiasz się jego wyjazdem, jeśli mu ufasz i masz ku temu podstawy.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
I teraz ten biedny chłopak nie dostanie pozwolenia na chodzenie do pracy.
![]() |
![]() |
#7 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Cóż, zdradzić może wszędzie,więc jeśli nie należy do facetów,którzy biorą wszystko co się rusza to nie masz się o co martwić.
Ja miałam okazję bycia (ale tylko przez jeden dzień) w sanatorium i napatrzyłam się, oj napatrzyłam. Niestety,ale w większości to co słyszałam sprawdziło się. Byłam świadkiem dwóch scen: napier.dolona kobitka około 50 prowadzała się z jakimś facetem, podczas gdy mąż zadzwonił i pytał czy może przyjechać,a ona wydarła się, że nie ma mowy, bo ona tutaj ma towarzystwo. A druga scena - kobitka po 30 poznała jakiegoś innego, z którym sypiała (nie wiem jak ale udało im się), podczas gdy w domu zostawiła 4-letnią córeczkę, która zachorowała, była w szpitalu, mąż do niej wydzwaniał, chciał żeby przyjechała chociaż na weekend do dziecka, a ona nie, więc przyjechał do sanatorium i nakrył małżonkę w łóżku. Byłam tego świadkiem, więc sobie posłuchałam wyzwisk. ![]() Jednakże nie ma co generalizować, bo wiadomo - każdy człowiek jest inny. Ja myślę,że to zależy od nas,a nie od miejsca w którym jesteśmy.
i znowu nocy będzie mało, będzie głośno, będzie radośnie, znów przetańczymy razem całą noc! odchudzam się! z 63 kg do 55 kg! TRZYMAĆ KCIUKI BO CHOLERA ZNÓW SKOŃCZY SIĘ FIASKIEM! Edytowane przez blue_dress Czas edycji: 2013-10-09 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wlasnie takie rzeczy slyszalam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
A masz w ogóle jakieś podstawy aby podejrzewać go o zdradę? Czy to tylko wybujała kobieca wyobraźnia?
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Nie zamartwiaj się. Jak ma zdradzić to zdradzi s sanatorium czy gdzieś indziej. A jeżeli Cię kocha to wróci wypoczęty,wymasowany i baaardzo stęskniony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=CarrieBra;43200065]A masz w ogóle jakieś podstawy aby podejrzewać go o zdradę? Czy to tylko wybujała kobieca wyobraźnia?[/QUOT
Dowodow nie mam zadnych...moze za duzo sobie wyobrazam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wredny kotecek
|
Wieczorki też wspominam.. nie uczestniczyłam oczywiście ale byłam na recepcji i na planowaniu zabiegów więc miałam dobry "punkt obserwacyjny":P Wszyscy niby tacy schorowani a przychodził wieczorek zapoznawczy wszystkie kule pod ścianą..:P
Ale te wieczorki to nieobowiązkowe, Tż może sobie odpuścił..? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisal mi ze poszedl i ze narazie jest nudno |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Rany, dziewczyno! a niech się całe sanatorium dyma po kątach, on ma Ciebie, po co mu kulawa rodzynka? Dla mnie to jest niepojęte, czemu zamartwiasz się na zapas? Skoro nie masz podstaw, żeby podejrzewać go o skoki w bok to ich na siłę nie szukaj. Tak jak było napisane wyżej, zdradzić może w pracy, w klubie itp. Ma swój rozum a seks w sanatorium nie jest chyba obowiązkową terapią?
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Dokładnie. Niepotrzebnie wyobrażasz sobie za dużo. A to już niezdrowe jest i nagminnie praktykowane może doprowadzić do tego, że WSZĘDZIE będziesz widzieć, że jesteś zdradzana.
Cytat:
![]()
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 Edytowane przez Leszy Czas edycji: 2013-10-09 o 20:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Idź sobie słońce lepiej zrób gorącą kąpiel, a nie wmawiasz sobie na siły idiotyzmy. ; -) A może po prostu najprostszym rozwiązaniem jest zaufać?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
To chyba jakieś provo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Chyba nie do końca mu ufasz :/ Jesli zdarzały Ci sie wcześniej takie sytuacje, że myslisz, że gdzieś z kimś Cie zdradzi to ma chłopak problem, bo chyba nie ma nic gorszego jak druga połówka, która widzi i czuje na kilometr zdradę, której nie ma i nie musi być.
A kąpiel to bardzo dobre wyjście z tej sytuacji :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
O rany koguta, dziewczyno, Ty tak na serio? Zastanów się: Twój chłopak jedzie do sanatorium, żeby się leczyć, bo coś mu dolega, tak? Skoro Cię kocha, to na pewno Cię nie zdradzi.
A jeśli zdradzi i Ty się o tym dowiesz to bardzo dobrze - przynajmniej będziesz wiedzieć, że to niestały drań i że tylko marnowałaś czas na niego. A poza tym - zdradzić można wszędzie, nie tylko w sanatorium ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.