|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() pomocy... załamka.
Dziewczyny potrzebuję Was ;(
Nie wiem, które z Was czytały mój ostatni i w sumie 1 wątek...ogólnie chodziło o rozstanie z facetem. odsyłam ---> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43118190 #post43118190 Od wczoraj mam jakąś załamkę, nie mogę się ogarnąć, pozbierać jakoś... a było dobrze. Wierzyłam, że zrobiłam to co trzeba było już dawno, że tak będzie lepiej, że sam tego chciał i na to zasłużył. Al teraz... czuję się jakaś pusta, beznadziejna, brak mi wsparcia, ciepłych słów, przytulenia... Boję sie, że juz na zawsze zostanę sama, że sie nie zakocham, że do końca życia w głowie będę miała jego i te wszystkie chwile. Już przychodziły mi do głowy myśli: "a może źle zrobiłam, za szybko się zdenerwowałam, za szybko zareagowałam, nie musiałam tego kończyć, przeciez nie zawsze bylo źle?" Jest mi strasznie cieżko, nie wiem co ze sobą zrobić...
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: pomocy... załamka.
Cytat:
daj sobie trochę czasu, nikt nie mówił, że będzie łatwo. masz prawo się tak czuć, masz prawo płakać. musisz to przeżyć i pogodzić się z takim stanem rzeczy. a uwierz mi, że później będzie tylko lepiej. może to tylko takie głupie gadanie, ale potrzeba czasu. sama rozstałam się ze swoim tż w czerwcu i wiem co czujesz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Takie myśli są normalne po rozstaniu. Gdy skończyłam poprzedni związek też tak miałam. Mimo tego, że decyzję o odejściu podjęłam na spokojnie to jakis czas "po" miałam napady niemalże histerii. Płakałam, ciągle myślałam czy zrobiłam dobrze, bałam się, że już do końca życia nikogo nie poznam i będę sama. Ale jakoś to przetrwałam, powtarzałam sobie, że podjęłam słuszna decyzję. I wiesz co? Z perspektywy czasu naprawdę tak było. Nie mogłam podjąć lepszej. Tamten związek nie miał przyszłości a teraz jestem z facetem, którego kocham, który kocha mnie i z którym widzę się za te naście czy więcej lat. Musisz po prostu mieć trochę czasu na przetrawienie rozstania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:17.