|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jak ją zdobyć ?
Witam. Pewnego razu na imprezie poznałem dziewczynę. Bardzo mi się spodobała , zaczęliśmy ze sobą pisać itp. Rozmowy były fajne, czułem że się przede mną otworzyła.Później się spotkaliśmy,było miło nawet doszło do pocałunku. Jednak po tym powiedziała mi że nie jest gotowa. Właściwie zerwałem z nią kontakt i od tamtego czasu się z nią nie kontaktowałem. Z tego co wiem miała innego przez ten czas ale się z nim rozeszła. Napisałem do niej ostatnio ale czuje że ta rozmowa jest już inna i się nie klei. Po tym ona też jakoś się do mnie odezwała ale ja teraz sam nawet nie wiem o czym z nią pisać , jak ją znów zdobyć bo czuje że bardzo mi na niej zależy ale myślę że ona ma w pamięci jej byłego. I z tego co wiem jej były jest z inną kobietą , a ja chciałbym znów czuć się blisko jej . O czym z nią pisać , jak ją do siebie zbliżyć ?
Proszę o pomoc , cholernie mi zależy pozdrawiam . |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ją zdobyć ?
Cytat:
Tyle, że dla mnie to trochę odgrzewany kotlet... I argument, że jej eks z kimś jest, jest kiepski, bo on może być zajęty, jednak twoja luba może myśleć o nim dniami i nocami i latami
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
tyle że wcześniej potrafiliśmy rozmawiać całe dnie bez przerwy a później coś pękło .
wiem o tym , że może myśleć o nim i wydaje mi się , że to robi . ;l to , że nie była gotowa na związek ze mną ? ja myślę , że jej zależało na nim i na mnie i nie wiedziała co zrobić . wtedy ja powiedziałem pass , to była z nim . tak mi się wydaje . jak się nie odzywałem kilka dni to pisała że tęskni itp. później już nie utrzymywaliśmy kontaktu. Edytowane przez centra Czas edycji: 2013-10-14 o 12:58 |
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ile macie lat? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wchodzi się 2 razy do tej samej rzeki
Jakoś z innym mogła stworzyć związek a z Tobą nie? Może powiedziała Ci tak dlatego, że nie chciała Cię urazić czy zranić.Zaproś ją gdzieś, tak znacznie łatwiej nawiązać konwersację
|
|
|
|
|
#6 |
|
lokalna gwiazda
|
Jeżeli dziewczyna mówi, że nie jest gotowa, to po prostu w delikatny sposób daje ci do zrozumienia, że nie jest zainteresowana. Więc daj jej spokój.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:25.

Jakoś z innym mogła stworzyć związek a z Tobą nie? Może powiedziała Ci tak dlatego, że nie chciała Cię urazić czy zranić.