![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Fetysz?
Witam! Niektóre z was mogą mnie kojarzyć. Chciałem się wam z czegoś zwierzyć i poprosić o radę!
A więc, mam 22 lata, jestem w miarę normalnym chłopakiem, prowadzę normalne życie. Podnieca mnie pewna rzecz- noszenie kobiet w ten sposób: http://comp.webstockpro.com/westend6...estf017140.jpg Lubię zarówno to robić jak i na to patrzeć, oczywiście tylko i wyłącznie jeśli noszona w ten sposób jest zgrabna i piękna kobieta, jakich w Polsce uważam nie brakuje! Miałem normalne dzieciństwo, mam przyjaciół, znajomych na co dzień to mi nie przeszkadza, zdarzają się tygodnie, w których w ogóle o tym nie myślę. Mimo iż jest to dla mnie podniecające to oczywiście potrafię nad tym panować, uważam to po prostu za zjawisko estetyczne. Nie muszę dodawać że moją ulubioną częścią ciała u kobiety, na którą zwracam największą uwagę jest pupa. Mam do was doświadczonych wizażanek następujące pytanie- czy uważacie to za coś dziwnego, zboczonego i odstręczającego? Może komuś też się to podoba- podobno wszyscy mamy jakieś fetysze... Czy uważacie że jestem nienormalny i powinienem się leczyć? Proszę o szczere odpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Fetysz?
Cytat:
Idź spać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wizażowy Kot Igor
|
Ojej, chyba już zakładałeś podobny wątek? Deja vu?
![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Trzeba na siłownię dużo chodzić, bo do takiego targania to kondycja potrzebna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Lepiej, żeby tak babkę targał, niż za włosy po ziemi ciągał.
Nie wiem, pewnie Ci się to podoba, bo czujesz się wtedy silny i masz władzę nad kobietą, która nie ma nawet jak się bronić i jest zależna od Ciebie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Rety ile Ty masz lat? 14/15?
![]() |
#10 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Nie sądzę, aby miał22 lata. Myślę, że 15/14 i hormony mu buzują - ot co.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
tak swoją drogą, to np. nie wiem, co takiego fetyszyści stóp w stopach widzą, że się nimi zachwycają, jaki jest powód tego zachwytu; tak samo może istnieć i taki człowiek jak autor [jak dla mnie to troll]
chociuaż jeśli lubi tak babę nosić, to chyba tylko przed lustrem - bo wtedy jedynie w pełni { ![]() ![]() no i tak wyobrażam sobie, że bierze ją na ramię, Conan barbarzyńca, i stoi przed lustrem... podziwia... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
gdyby ludzie mieli tylko takie " fetysze"
![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Jak pisałem na początku- takie noszenie MUSI DOTYCZYĆ dorosłych kobiet- tak więc nie rozumiem o co chodzi wam z noszeniem "martwych dzieci i zwierząt"- ktoś ma chyba poważniejsze zboczenie ode mnie...
![]() Również pojęcia nie mam o co chodzi z tym powszechnie już opisanym i uznanym za powszechnie dopuszczalny (wielu celebrytów się do niego przyznaje) fetyszem kobiecych stóp... Oczywiście fajnie jak kobieta dba o swoje stopy, ale co w tym podniecającego? Dodam na koniec że ludzka stopa jest zbudowana na podobnych zasadach jak dłoń, więc równie dobrze, można podniecać się dłońmi... ![]() Nigdy nie filmowałem, ani nie robiłem zdjęć kobiecie tak noszonej! Nie pozowałem też przed lustrem. I naprawdę mam 22 lata, chyba nie sądzicie że 12-latek przy obecnym systemie edukacji potrafiłby pisać zdania złożone ![]() No nic- dzięki za szczerość! Po prostu nie będę o tym nikomu mówił! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
to chyba jakis rodzaj władzy nad kobietą
![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
![]() jak pytałam,czy to ma związek z dominacją?
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Shira Yuki
Nie. Nie odbieram tego w ten sposób, dla mnie to raczej takie żarty, no nie wiem, dziewczyny zwykle się z tego śmieją- to taka forma zabawy... Fakt że podoba mi się jak to wygląda, ale właśnie nie widzę tego. Co do dominacji to w taki sposób kompletnie o tym nie myślę, być może komuś mogłoby to się z czymś takim kojarzyć- nic na to nie poradzę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() byłby to fetysz,gdyby podniecało cię niesienie partnerki do łózka.więc jak to jest ![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Hmmm, podnieca mnie jak to wygląda
![]() ![]() Co do słowa fetysz, to ktoś go wcześniej użył w jakimś moim wątku, w sumie to do końca nie wiem jak to jest... Oczywiście znam definicję, poszperałem w necie, było tam między innymi o stopach (co oczywiste) było o osobach, czerpiących przyjemność z dotykania i nacierania się kałem partnera, ale o takich dziwactwach jak moje- nikt tam nie pisał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
można podziwiać pośladki w inny sposób,przy innej technice,niekoniecznie przez noszenie,a ciebie jara właśnie taki sposób noszenia ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Inne sposoby podziwiania pośladków oczywiście również uwielbiam
![]() Co do tej dominacji to... Uwazam że to natura tak nas ukształtowała, to że facet jest większy i silniejszy od kobiety, choć teraz to się zaciera, faceci stają się gejami, lub emo a kobiety mogą za pomocą sztucznego wspomagania wyhodować sobie mięśnie... Jeśli możesz, powiedz mi proszę co sądzisz o takim noszeniu i czy byłaś kiedyś przez kogoś tak noszona? Jeszcze raz dzięki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Jeśli możesz, powiedz mi proszę co sądzisz o takim noszeniu i czy byłaś kiedyś przez kogoś tak noszona? Jeszcze raz dzięki![/QUOTE]
Hahaha, no właśnie autor dopiero teraz dotarł do "sedna sprawy" ![]() Czyli opiszcie proszę dziewczynki, kto i w jaki sposób was tak nosił...etc. itp. Jak dla mnie to żałosne jest. Autorze, czas dorosnąć!
![]() Edytowane przez monimyszek Czas edycji: 2013-10-14 o 07:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2013-10-15 o 06:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie życzę sobie takich komentarzy pod moim adresem. Jest to forum publiczne i nikogo ani nie obraziłam, ani nie użyłam wulgaryzmów. Wyraziłam jedynie własne zdanie co do całego tematu. Tyle na ten temat.
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
moni nie wyraziłaś swojego zdania w merytoryczny sposób, jak choćby koleżanka nad Tobą a jedynie postanowiłaś mi off-topowo dokopać- zapewne o to chodziło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() " kryje" za tym " noszeniem" kobiet w ten sposób. Może się mylę, może nie. Trudno powiedzieć.
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Monia co znaczy że coś się kryje za tym noszeniem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.