![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Baby face
Cześć
![]() Piszę tutaj, bo chciałabym się dowiedzieć, czy dziewczyny z tzw. baby face, czyli delikatnymi, dziecięcymi rysami twarzy mogą się podobać chłopakom? ![]() ![]() Jednak zastanawia mnie fakt, że dużo chłopaków zwraca na mnie uwagę, głownie w szkole, no bo tam spędzam najwięcej czasu ![]() ![]() ![]() Jest tyle ślicznych dziewczyn, a oni patrzą akurat na mnie. Często się przy tym uśmiechają. Czy takie młodziutko wręcz dziecinnie wyglądające dziewczyny też mogą się podobać? Wiem, że patrząc z boku mój ,,problem" wydaje się błahy, ale mnie on nurtuje. Nie wiem, może przeżywam późniejsze dojrzewanie, bo takie dylematy to mają chyba w podstawówce ![]() Ale proszę, bądźcie dla mnie wyrozumiali ![]() Chciałabym poznać wasze opienie na ten temat |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Baby face
A dlaczego by nie? Jedni lubią ostrzejsze rysy inne delikatniejsze. Spójrz na Selene Gomez albo Mirande Kerr, one się bardzo podobają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Każdy ma swój gust - pamiętaj
![]() Jak miałam 18 lat to byłam lekko podłamana, że nikt nie dawał mi tyle lat, ile mam. Koleżanki z klasy umawiały się z jakimiś studentami, starszymi chłopakami, bo wyglądały według mnie już dojrzale i kobieco. Ja natomiast mam dziecięcą twarz i na dodatek chłopięcą sylwetkę, więc w tamtym okresie podrywali mnie 16-latkowie ![]() Aktualnie cieszę się z młodego wyglądu, doceniam to po latach ![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Nie, absolutnie, możesz się podobać tylko osobom z przedszkola, od zerówki nikt się nie interesuje dziecięcą twarzą.
Tak się składa, że niektórzy po prostu gapią się po kolei na wszystkich wokół (ja tak miewałam ![]() ![]()
Edytowane przez Darkoz Czas edycji: 2013-10-18 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Aaa i nie chcę Cię "dołować", ale baby face to czasami długotrwała dolegliwość
![]() ![]() ![]() ![]() Nie przejmuj się takimi rzeczami, bo zastanawianie się nad nimi jest bez sensu - aby nadążyć za myśleniem faceta trzeba czasami ![]() Edytowane przez julka_25 Czas edycji: 2013-10-18 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Ja naprawdę tak myślę, wiem, że dla niektórych może to być nie do zrozumienia. To wynika najprawdopodobniej z niskiej samooceny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Ja również
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Mam 24, a podrywają mnie chłopcy z liceum, właśnie przez to, że młodo wyglądam
![]() No fajnie, ale irytuje trochę.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
A jesteś wysoka?
Bo jak nie to nie ma szans, żadna twarz nie pomoże, jesteś spisana na straty. mam nadzieję, że Alma to czyta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Kwestia podobania się to indywidualna sprawa
![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Może patrzą bo masz coś z włosami, usłyszeli cos o tobie, podobasz im się, nie podobasz im się... Skąd my to mamy wiedzieć. Ja też patrzę na ludzi z bardzo różnych powodów to ciekawe ile myśli, że mi się podobali
![]() Mnie się takie buzie nie podobają, mojemu tż też nie i i tak byśmy się na ciebie gapili bo tak mamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ale tylko młodo wyglądasz, czy faktycznie masz baby face - okrągłą twarz, trochę pyzate policzki, mały nosek, duże oczy? Bo takie dziewczyny, zauważyłam, że bardzo podobają się facetom i mają duże powodzenie. Ktoś wspomniał Selene Gomez, ona nawet trafiła na listę najseksowniejszych kobiet Maxima.
Edytowane przez jesienny_lisc Czas edycji: 2013-10-18 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Znam dziewczynę, która miała tradycyjną "baby face": ogromne, niebieskie oczy, mały nosek, duże usta, bardzo pyzate, rumiane policzki, plus do tego była niska i miała kręcone blond włosy - dosłownie Cherubinek. Powiem tak: opinie o niej były skrajne. Jedni faceci wręcz głupieli na jej widok, potrafili ją śledzić, zaczepiać na ulicy, pisać do niej listy miłosne i wiersze, a inni uważali ją za wybitnie brzydką. Tych drugich z kolei przyciągały ostre rysy twarzy, kocie oczy, wydatne kości policzkowe i taka "sucza uroda", więc dziecięca twarz kojarzyła im się z absolutnym brakiem seksapilu. Co chłop to gust, więc nie ma co "rozkminiać".
Edytowane przez Nuova Czas edycji: 2013-10-18 o 23:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem tylko Ci się wydaje, że wszyscy specjalnie jakoś szczególnie na Ciebie patrzą. Nie istnieją osoby, które podobają się wszystkim lub prawie wszystkim.
Tym bardziej nie patrzą na Ciebie z powodu dziecinnego wyglądu. Tak to już jest w liceach, że do jednej klasy mogą chodzić już prawdziwe kobiety (z wyglądu) i dziewczynki w tym samym wieku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Dopiero co zakładałaś niemal identyczny temat..po co kolejny
![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-10-19 o 00:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
No i nie ma chyba problemu, skoro Twoja uroda wzbudza zainteresowanie? EDIT A Ty już nie zakładałaś podobnego wątku tutaj? Jeśli tak to przyjmij radę: przestań się zastanawiać nad swoją urodą, są sprawy ważniejsze i bardziej istotne. Rozejrzyj się wokół. Ludzie mają prawdziwe problemy i może zamiast skupiać się na sobie, skup się na nich?
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2013-10-19 o 07:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
✌
|
Znowu ten sam temat.
![]() Powiem tak: gapią się ludzie bo mają oczy, niektórzy robią to w jakimś celu inni nie. ![]()
![]() |
#27 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Ja mam typową baby face. I powiem Ci tyle droga Autorko, ze o ile troche mi to przeszkadzało w wieku 16-20 lat, to teraz (23+) mogę być dumna, ze wygladam o wiele młodziej i do dzis miło mi jakoś, że wciąż w sklepach pytają o dowod. Poczekaj jeszcze pare lat
![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
CORELIPS
|
Nie rozumiem pod co głupie teksty w stylu "chce usłyszeć komplementy". Zazdrośnice
![]() Wyluzujcie, dziewczyna ma sobie prawo założyć wątek i zapytać, od tego jest to 4um. A co do tej baby face... Moim zdaniem to urocze jest, powinnaś polubić! Trochę tęsknię do liceum, kiedy to wyglądałam zawsze na kilka lat młodszą, ale nigdy się na tym nie skupiałam i nie rozkminiałam na ile wyglądam ![]() ![]() Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-10-20 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.