|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
odżywka gliss kur total repair
http://www.butiqueuk.pl/2921-29762-t...szczonych-.jpg
chodzi mi konkretnie o tą odżywkę, koniecznie w tej tubce. Mam jedną, dostałam ją dawno temu w prezencie w jakimś komplecie i długo nie używałam. Później zaczęłam i zakochałam się w niej, nie ma nic lepszego dla moich włosów. Problem w tym że teraz mi się kończy a nigdzie nie mogę jej znaleźć, nawet na allegro. Wie ktoś gdzie mogłabym jeszcze ją dostać? |
|
|
|
|
#2 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: odżywka gliss kur total repair
Cytat:
Jak widać tutaj przedstawione są produkty z tej serii, odżywki, którą pokazałaś brak, więc nie dziwię się, że i w sklepach nie jest dostępna
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
no właśnie też szukałam jej w rossmanach, w sklepach, na wizażu i nigdzie nie mogłam znaleźć... odżywka widmo, też już myślałam że ją wycofali, ale dziś znalazłam ją w Hebe oO i teraz dziwi mnie to jeszcze bardziej
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
wycofana.. też ją miałam jakiś czas temu a także tą silk w takim samym co to opakowaniu dostałam na urodziny
i żałuję że jej nie da sie kupić.. nawet na ebay nie ma
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.

i żałuję że jej nie da sie kupić..
nawet na ebay nie ma