![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Niekulturalna Wizażanka na pokładzie
Brand New Star vbmenu_register("postmenu _697388", true);
Użytkownik Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: sprzed kompa ![]() Wiadomości: 65 Indeks Przekupki: (0) ![]() dziewczyno nie prowokuj mnie zebym napisala co ja o tobie mysle[naprawde zachowywanie spokoju w watkach tego typu jest wyczynem heroicznym] bo to ty zacznasz mnie irytowac i jest to zdecydowanie najlagodniejsze okreslenie. czy ja mowie ze pisalas ze to ty a nie Eva?nie.ale tez nie zaprzeczylas nawet w tym watku. zdaje sie ze kierunek tej dyskusji najbardziej cie "zirytowal"bo chyba inaczej to sobie wyobrazalas zakladajac watek. przykro mi ze ci nie wierze zwlaszcza po tym co widzialam.i co?nie mam prawa? Aleksandra-wez daj juz spokoj bo osmieszasz sie od samego poczatku.nie masz nic konstruktywnego [uwaga trudne slowo]do powiedzenia oprocz atakowania mnie od momentu w ktorym powiedzialam o ujawnieniu zdjec. blyskotliwoscia nie grzeszysz[nie tylko w tym watku],za to agresja to na pewno. __________________ Brand New Star |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Niekulturalna Wizażanka na pokładzie
Przyjżałam się waszej interesującej rozmowie. Coż, takich wizażanek było już kilka. Można by zacząć robić listę. Ale czy warto? Warto żeby to one były w centrum uwagii?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Nie,Evunciu,nie warto,ale myślę ,ze Brand zasłużyła na urlopik.A może tylko jestem przewrażliwiona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
no nieee, Aleksandro, ona zachowała się fatalnie, to nawet mało powiedziane, ona Ciebie poprostu obraziła i naubliżała ci...
To nie może tak zostać, trzeba z tego jakieś konsekwencje wyciągnąć
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Np. Lovisa obrażała wiele osób w wielu różnych wątkach i jakoś na nią nie donosiłaś,a Brand zaatakowała po raz pierwszy i od razu wg Ciebie zasługuje na bana?? Bez przesady. Każda z nas ma swoje dobre i złe dni,czasami,gdy jest taki kontrowersyjny wątek to nerwy puszczają. Takie życie. Ile razy kłócąc się z kimś w realu powiemy mu coś przykrego,bo jesteśmy źli?? Normalna rzecz.
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jakby tak po kazdej tego typu sytuacji Zło miał BANować dziewczyny to ile już by było po tzw."urlopach"..... Nigdy nie mialam okazji porozmawiania z Brand, nie naleze do jej znajomych, ale uwazam ze BAN byłby niesprawiedliwoscia. Najsmutniejsze jest to, ze jak "nowa" Wizazanka uzyje mocniejszych słów jest zaraz BANowana a kiedy "stara" użyje o wiele gorszych, to jest jej wszystko "wybaczone" i dostaje tylko upomnienie od Redakcji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Brand dostała upomnienie, a z tego co wiem do "starych" wizażanek nie należy (jak ja nie lubię tych podziałów...).
Zgadzam się, sporo osób w wątku ma swoje za uszami, a szastanie banami to przesada na chwilę obecną. Jeżeli znów zacznie przeginać, to wtedy rozważy się urlop. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
przyganial kociol garnkowi
![]() sorry, ale to samo sie cisnie na usta... rozpisywac sie nie musze, wszystko co o tej sprawie mysle, napisala chuda. ma racje i aleksandro wez to do siebie, prosze. coraz wiecej prowokacji z Waszej strony, zastanawiam sie tylko po co? czy tak fajnie zabawiac sie czyims kosztem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli wskażecie mi przykłady kiedy kogoś obraziłam będę bardzo wdzięczna bo ja jakoś tego nie pamiętam.Jeśli warknęłam coś na temat wyszukiwarki to przeprosiłam...Dodam,że zdarzyło mi się to raz.Nie pisałam niczego na temat bana dla Brand,nie wiem skąd ta nadinterpretacja.Gdyby obraziła mnie Lovisa to zareagowałabym tak samo,ale jakoś nigdy nie starała się mnie obrazić.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przesadzajmy, wwystarczy zwykle upomnienie; widzialam gorsze zachowania na wizazu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, że w tym wątku Aleksandro też lekko przesadziłyście z Lovisą. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
A możesz mi Moniczko powiedzieć na czym polegała moja przesada?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Mnie z kolei denerwuje usuwanie wypowiedzi przez jego autora. Mam na myśli kilkanaście (a może i więcej, nie liczyłam) postów Lovisy w tym wątku o planie lekcji, po co pisać, skoro wszystko później usuwa?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Proszę o konkrety bo w tym stanie rzeczy Twoje stwierdzenie jest co najmniej bezasadne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Jelonek Czas edycji: 2005-09-11 o 12:33 Powód: literówka :) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |||
Nutka nie gryzie!
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
A ja nadal nie rozumiem.W wątku "plan lekcji" zadałam pytanie Lovisie co ją zaintrygowało ( bo co może intrygować w planie lekcji? ) a potem zażartowałam ,że to pewnie reklama (coś w tym obraźliwego...? ) .Podkreślam zazartowałam,jeśli ktoś to odczytał na poważnie to bardzo mi przykro...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jelonku, z ust mi to wyjęłaś. Ostatnio coraz częściej natrafiam na wątek, gdzie są usunięte wypowiedzi. Pamiętam, że na początku forumowania - tego nowego chyab - nie można było usunąć własnych wypowiedzi, można je było tylko edytować. Apeluję do redakcji o powrót do tej zasady - żeby użytkownik nie mógł usuwać postów samodzielnie. Swoją drogą po co pisać by potem usuwać... rozumiem, że się coś napisze przez pomyłkę nie tam gdzie trzeba no ale tak... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie, ja również uważam, że opcja usuwania postów powinna być dostępna tylko dla moderatorów, żeby w razie potrzeby mogli ciachnąć wypowiedź trolla itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Dodatkowo uruchomiłem funkcję przenoszenia własnych wątków pomiędzy forami, gdyby ktoś przez pomyłkę zapytał o zupę na forum fryzjerskim ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tzn istniała jak widze..zanim mi sie udało skonczyc posta okazał sie on bez sensu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego zaraz bez sensu, wyraziłaś swoje zdanie w tej kwestii i bardzo dobrze. Problemem było to, że niektóre osoby funkcji usuwania postów zdecydowanie nadużywały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
sytuację też w kilku innych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
a czy nie było też tak, że na makijażowym ktoś zamieścił swój makijaż, a po otrzymaniu ocen wykasował go? (czy mi się z czymś pomyliło???)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.