|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 12
|
Podoba mi siê kolega mojego by³ego...Co robiæ?
Hej Kobietki
![]() Zaliczy³am ostatnio okropn± wpadkê. Spotka³am ostatnio swojego by³ego ch³opaka i da³am sie namówiæ na grilla w gronie naszych wspólnych znajomych, by³ tam te¿ P.(najlepszy kolega mojego by³ego). Atmosfera by³a ¶wietna, trochê pogadali¶my, powyg³upiali¶my siê, wypili¶my po piwku i towarzystwo zaczê³o siê rozchodziæ. Mój byly upar³ siê, ¿e odprowdzi mnie kawa³ek i wtedy, mo¿e pod wp³ywem alkoholu, powiedzia³, ¿e jest dobrym obserwatorem i ¿e zauawa¿y³, ¿e P. mi siê podoba...Tak bardzo mnie tym zaskoczy³, ¿e nie by³am w stanie zaprzeczyæ i wyduka³am tylko :"Nawet gdyby tak by³o, to nie powinno Ci to przeszkadzaæ, przecie¿ sam ze mn± zerwa³e¶"... Prawda jest jednak taka, ¿e P. naprawdê ma w sobie co¶ takiego co mnie do niego ci±gnie, lubiê z nim przebywaæ i mam wra¿enie ,¿e on czuje to samo. Tu zaczynaj± siê problemy, bo wiem ¿e P. jest dosyæ nie¶mia³y i nie odwa¿y siê niczego pierwszy zaproponowaæ. Mo¿e powinnam sama co¶ zainicjowaæ? Je¶li tak, to co zrobiæ, ¿eby nie poczu³, ¿e sie narzucam? Mam nadziejê, ¿e co¶ mi podpowiecie
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 636
|
Dot.: Podoba mi siê kolega mojego by³ego...Co robiæ?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 317
|
Cytat:
Po prostu: zaproponuj wspólne wyj¶cie. Jest zainteresowany, to siê zgodzi. Jak siê nie zgodzi to odpu¶æ, mo¿e nie chcieæ wchodziæ w bli¿sze relacje z byl± najlepszego kumpla.
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 472
|
By³am kiedy¶ w bardzo podobnej sytuacji co Ty. Jeste¶my razem ju¿ dwa lata. Ex? Nie odzywa siê do nas
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 2 972
|
Spróbowaæ nigdy nie zaszkodzi a tylko zyskaæ mo¿esz, napisz smsa czy jest chêtny na spacer, piwo, czy jaki¶ wspólny wypad. Oczywi¶cie be narzucania siê.
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Dziêki za porady, napewno spróbujê siê z nim jako¶ umówiæ
Mam nadziejê, ¿e za jaki¶ czas bêdê mog³a Wam siê pochwaliæ sukcesami
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
No i nic z tego...On jest zbyt lojalny wobec swojego przyjaciela. No trudno, przynajmniej spróbowa³am. Chocia¿ zdarzy³a siê rzecz niespodziewana, bo mój by³y zapyta³ czy mogliby¶my spróbowaæ jeszcze raz, czy da siê to wszystko jako¶ odbudowaæ.
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 289
|
Cytat:
I co ty na to?
Postanowienie: je¼dziæ, lataæ, zwiedzaæ za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podró¿e 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podró¿e 2014: Wiedeñ, Bratys³awa, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Pary¿ K&K
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 752
|
Cytat:
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.