|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Prezent dla dzieci nie mowiacych po polsku
Witam, moze ktos mi doradzi bo ciezko mi samej cos wymyslic.
Musze kupic prezent dla dzieci w wieku 6 lat, ktore nie mowia po polsku i mieszkaja za granica. W ogole nic mi nie przychodzi do glowy. Niby jest duzo zabawek ale przypuszczam ze te wszystkie Disneye, carsy i kubusie puchatki sa wszedzie, nie tylko w Polsce. Moze macie jakies pomysly lub same bylyscie w podobnej sytuacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent dla dzieci nie mowiacych po polsku
Nie podałaś żadnych szczegółów oprócz wieku i (nieistotnej) nieznajomości polskiego
![]() Za granicą są przeważnie takie same zabawki jak u nas. Możesz poszukać wśród polskich firm, ale nawet one mają podobny asortyment. Napisz, do ilu zł ten prezent, jaka płeć dziecka, co mniej więcej lubi robić...
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Nie tylko ksiazki bo rowniez niektore gry.
Jest to chlopiec i dziewczynka. A co lubia to za bardzo nie wiem, bo widujemy sie baaaardzo rzadko, chcialabym im wyslac cos w paczce na swieta oprocz slodyczy. Cena to okolo 50 pln za 1 przecz ale jak fajne to moze byc i wiecej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Czy to mogłyby być kukiełki do zabawy w teatr cieni? Wtedy byłby jeden wspólny prezent, ale dzieci mogłyby się razem bawić. Moja 6-letni kuzynka bardzo lubi się czymś takim bawić, a raczej nie jest to popularny prezent, więc małe szanse, że już coś takiego mają.
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ooo brzmi ciekawie, a gdzie takie cos mozna kupic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam coś takiego W zestawie jest ''prześcieradło'' z namalowaną sceną, więc bardzo profesjonalnie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.