|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
problem z TŻ.. dylematy
Kiedyś byłam ze swoim TŻ prawe rok. Potem rozstalismy się na 4 miesiące, ja zaczęłam spotykać się z kims innym i tylko na spotkaniach się skończyło, nie weszłam w nowy związek bo w międzyczasie właśnie mój były błagał mnie, prosił, żebyśmy spróbowali jeszcze raz. Spróbowalismy. nie żaluje, okazal sie wspanialym czlowiekiem, było mi z nim cudownie, byłto głównie okres wakacji. teraz studiujemy. 200 km od siebie, Kiedy mieszkaliśmy w jednym mieście, to była bajka. teraz rozmawiamy jedynie na facebooku, na skypie, przez telefon, bardzo rzadko bo jednak skupiam się na nauce dośc poważnie. I nie wiem co sie zemną dzieje..nie ciągnie mnie do niego, jestem cholernie o niego z kolei zazdrosna, robie mu przesluchania co, gdzie, z kim (on mi tez). Po prostu ostatnio nie mam najmniejszej ochoty z nim rozmawiać. Do tego przestaje mnie pociągać seksualnie. Poznałam tutaj wielu nowych ludzi, nie wiem co mam robić. Już nawet przechodzi mi przez głowę myśl o zerwaniu...ja mu praktycznie w ogóle nie ufam, nie wiem, może nie jestem gotowa żeby otrzymać związek na odległość... proszę o rady bo już psychicznie sie wykańczam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
sissy that walk
|
Dot.: problem z TŻ.. dylematy
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Oczywiście, jest możliwość widywania się co weekend. Przez pierwsze 3 weekendy tak było, strasznie chciałam się z nim widzieć. Robiłam wszystko, żeby tylko się z nim zobaczyć...a teraz całe uczucie którym go darzyła zaczyna się wypalać. mentalność psa ogrodnika? Pewnie coś w tym jest... dziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Nic na siłę, jeśli tak dalej będzie udusicie się w tym wzajemnie. Ciężko być Wam na taką odległość, rozmowy tel, face itd działa na początku. Otaczasz się nowymi ludźmi, którzy są a jego nie ma i to bardziej Cię interesuje. Wg mnie zastanów się czego tak na prawdę chcesz, pogadaj z nim i ustalcie czy walczycie o to czy odpuszczacie. Bo po co się męczyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Zgadzam się z przedmówczynią. Taka odległość to naprawdę ogromna przeszkoda dla związku. Usiądźcie i porozmawiajcie na poważnie i spokojnie co dalej, bo chyba nie ma sensu tego ciągnąć
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.