|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PAŹDZIERNIK: azjatyckie, BB kremy, Catrice, Sally Hansen, biżuteria i inne!
coś u mnie?
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PAŹDZIERNIK: azjatyckie, BB kremy, Catrice, Sally Hansen, biżuteria i inne!
coś za ćwieki?
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, niestety nic
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo,ale na tą chwilę nic
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
wstępnie zainteresowana byłabym
20. Garnier B.B. Cream, odcień 2 (najjaśniejszy), 50ml, zużycie ok. 1/4 26 Catrice
MOJA WYMIANKA https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Podobają mi się u Ciebie (w tej kolejności):
48. Pierścionek skrzydła, rozmiar uni, nieużywany 42. Technic, naklejki na paznokcie 9. Skinfood, Watery Berry Wrap Mask, azjatycka maseczka do twarzy, próbka Jeżeli byś chciała coś ode mnie dobrać, to wzięłabym jeszcze: 39. Lovely, zestaw do kawiorowych paznokci baza+kuleczki, użyty raz 40. Skinfood, Milk Creamy Nail, azjatycki lakier do paznokci w kolorze mlecznego różu, użyty raz Co Ty na to? Jeżeli chcesz, mogę dorzucić np. krem pod oczy z dziką róży, nie liftinguje, więc nadaje się do każdego wieku, sama go mam i jest fajny lub coś innego .---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Ok, niech będzie, pasuje mi taka wymianka. Zapraszam więc na pw .
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
spodobały mi się próbeczki azjatyckie (ale masz imponującą kolekcję ). wiem jednak, że są sporo warte więc jeśli małe "wymiary" przesyłki Cię nie przerażają to zapraszam do wymiany za te 3 rzeczy, które wymieniłaś. co o tym myślisz?a interesują mnie: 3. Skinfood, Black Sesame Hot Mask, azjatycka rozgrzewająca maseczka do twarzy, próbka. 7. Skinfood, Omija Whitening Serum, azjatyckie serum redukujące przebarwienia, próbka. 16. Missha, Signature Complexion Coordinating BB Cream, próbka. 18. Skin79, Vip Gold BB Cream, próbka 27. Skin79, Snail Nutrition BB Cream, próbka, 2szt. |
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
podobają mi się te 3 rzeczy :
26. Catrice, podkład matujący w musie, odcień 011 light beige, użyty dwa razy 29. Essence, I Love Stage, baza pod cienie, 4ml, użyta kilka razy. 28. Catrice, Prime and Fire, rozświetlacz 010 Fairy Dust 11g - z wymianki, przeze mnie użyty raz, Wizażanka określiła ubytek jako minimalny - musiał być przez nią użyty kilka razy. Co byś za nie chciała ? |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Przykro mi
![]() nic nie znalazlam. |
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
znajdziesz cos u mnie?
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
hej, spodobało mi się u Ciebie sporo rzeczy
![]() 2.Skinfood, Gold Caviar Lifting Eye Serum, liftingujący azjatycki krem pod oczy, próbka, 3szt. 4. TheFaceShop, the swim Radiating Moisturizing Cream, azjatycki nawilżający krem do twarzy, próbka, 6szt. 6. Missha, Time Revolution Immortal Youth Cream, azjatycki krem przeciwzmarszczkowy, próbka. 17. Skinfood, Aloe Sun BB Cream, odcień 1 (najjaśniejszy), próbka, 1szt. 25. Ingrid, Mineral Silk&Lift, fluid wygładzająco-nawilżający, odcień porcelanowy, zużycie ok. ¼ 28. Catrice, Prime and Fire, rozświetlacz 010 Fairy Dust 11g - z wymianki, przeze mnie użyty raz, Wizażanka określiła ubytek jako minimalny - musiał być przez nią użyty kilka razy. 29. Essence, I Love Stage, baza pod cienie, 4ml, użyta kilka razy. 40. Skinfood, Milk Creamy Nail, azjatycki lakier do paznokci w kolorze mlecznego różu, użyty raz widzisz coś u mnie?
|
|
|
|
#16 |
|
Mroczny Elf św. Mikołaja
Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.
|
Hmm zastanawiam się nad
22. Skin79 Scandal Rose&Vanilla BB, 35g, nie da się określić zużycia - połowa powinna być. tylko gdzieś czytałam, że jest żółty:-( |
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Meteorki chcialabym oddać za coś konkretnego
Co byś zaoferowała z tych rzeczy które wymieniłam, za rzeczy które Ty wymieniłaś?
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
najbardziej spodobały mi się (dopisałam ilości które mnie interesują)
2.Skinfood, Gold Caviar Lifting Eye Serum, liftingujący azjatycki krem pod oczy, próbka jedna 4. TheFaceShop, the swim Radiating Moisturizing Cream, azjatycki nawilżający krem do twarzy, próbka, 2szt 6. Missha, Time Revolution Immortal Youth Cream, azjatycki krem przeciwzmarszczkowy, próbka. 17. Skinfood, Aloe Sun BB Cream, odcień 1 (najjaśniejszy), próbka, 1szt. 25. Ingrid, Mineral Silk&Lift, fluid wygładzająco-nawilżający, odcień porcelanowy, zużycie ok. ¼ ewentualnie, na tym jakoś strasznie mi nie zależy 28. Catrice, Prime and Fire, rozświetlacz 010 Fairy Dust 11g - z wymianki, przeze mnie użyty raz, Wizażanka określiła ubytek jako minimalny - musiał być przez nią użyty kilka razy. |
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
hej, jednak nie widzi mi się oddanie tych rzeczy które wybrałaś głównie za próbki
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam ..
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Jestem zainteresowana u Ciebie trzema szminkami, Maybelline, KOBO i NYX, pasowałoby Ci te 3 sztuki za Sleeka, peeling i balsam H&Mu?
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
To jak by było? Pójdziesz na wymianę? Ewentualnie zamiast NYXa rozświetlacz z Catrice by mnie interesował.
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
Niesteety nic nie wypatrzylam,pozdrawiam
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic, pozdrawiam
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
cos u mnie za cwieki srebrne i zlote ?
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

). wiem jednak, że są sporo warte więc jeśli małe "wymiary" przesyłki Cię nie przerażają to zapraszam do wymiany za te 3 rzeczy, które wymieniłaś. co o tym myślisz?