|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
tabletki na celulit CEALIN
Cześć dziewczyny
Czy któraś może próbowała już nowych tabletek które podobno zwalczają celulit ?! Działaja ?! Kto nie słyszał o nich niech sprawdzi stronkę: www. herbakraft.com Sama jestem bardzo ciekawa, ale niestety są drogie: 57 złotych za opakowanie 60 szt. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: tabletki na celulit CEALIN
Miałam je kupić, nawet poszłam już do apteki, ale nie było ich i tak naprewde to nie kosztują 57 zł (tą cene podają na stronie, bo to jest sugerowana cena) kosztują ok. 60- 65 zł [img]icons/icon9.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Re: tabletki na celulit CEALIN
kobieto,
same tabletki nie zwalcza cellulitisu!!! trzeba ponad to regularnie cwiczyc, pic przynajmniej 2,5 litra wody dziennie oraz zdrowo sie odzywiac..... nie wirz w cuda.... bo ci sie nie uda.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: tabletki na celulit CEALIN
własnei wąłsnei włąsnie!!!!!! trzeba cwiczyc!!! ja biorę te tabletki, owszem pomagają ,ale tylko dlatego, ze dopalam to wszytsko cwiczeniami i to porządnymi, i lekka dieta oczywiwxice, nie obzerac sie słodyczami i to wystarczy na dobry początek
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: tabletki na celulit CEALIN
Aneta, czy Ty w tym wątku odpowiadasz sama sobie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Widocznie nie slyszalas o tym ze kiedys jak bylo jeszcze stare forum zdarzyl; sie blad i wypowiedzi roznych uzytkownikow przechowdzily na jedno konto Anety dlatego stad taka duza liczba postow na jej koncie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
limonka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.