|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Zaginięcie - Tomasz Cyganik - Wrocław
Na informacje o zaginięciu natrafiłem przypadkowo, nie bardzo mam jak pomóc, ale udostępniłem na facebooku i napiszę tutaj. Wyjaśnię, że nie jestem obeznany w tym forum, ale w wyszukiwarce po wpisaniu "Tomasz Cyganik" niczego nie znaleziono, a pozostałe tematy o zaginięciach o ile dobrze kojarzę były w tym dziale
Data zaginięcia: 28 października Wiek: 50 lat Wzrost: 178 cm Ostatnio widziany: piątek, 28 października Ostatni raz widziano go w piątek około godziny 18.00, kiedy kończył pracę. (jest operatorem maszyny, która służy do pogłębiania dna rzeki) Prawdopodobnie ruszył w stronę budynku dworca głównego. Bardzo możliwe, że poszedł na przystanek autobusu linii 122. Z Wrocławia miał jechać do Białego Kościoła, gdzie mieszka. Ubrany w czarną kurtkę, granatowe dżinsy i jasne, skórzane buty. Miał również ze sobą brązową, skórzaną torbę. Jeśli ktoś ma jakieś informacje na temat zaginionego, powinien skontaktować się z Komisariatem Policji Wrocław Stare Miasto przy ulicy Podwale 31-33. Można zadzwonić pod numer (0-71) 340 3400 lub napisać na którys z adresów mailowych: dyzurny@wr.policja.gov.pl, rzecznik.kwp@wr.policja.g ov.pl, kwp@wr.policja.gov.pl czy kancelaria@wr.policja.gov .pl. Można także skontaktować się z rodziną mężczyzny pod numerami: 663056448 lub 71 3929300. Co wiemy? Według rodziny ostatni raz na terenie pracy w piątek, 28 października koło 18:00 Jednak jego zakład pracy (Regionalny Zakład Gospodarki Wodnej we Wrocławiu) twierdzi, że pracę rozpoczął 28 października o 6:30, a zakład opuścił około 14:30 Dodatkowo z zakładu wyszła informacja, że na 31 października złożył wniosek o urlop. Dotychczasowo policja przeszukała Odrę za pomocą specjalnego sonaru. Rodzina wierzy w odnalezienie ![]() http://wroclaw.eska.pl/newsy/wroclaw...z-pomoc/299603 http://www.gazetawroclawska.pl/wiado...drze,11415431/ Edytowane przez kampiotr326 Czas edycji: 2016-11-06 o 12:31 Powód: drobna korekt gramatyczna |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Zaginięcie - Tomasz Cyganik - Wrocław
Zaginiony nadal widnieje na stronie policji, jednocześnie cały czas nie ma go na stronach fundacji ITAKA. Nowych artykułów nie widzę, ktoś coś wie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:52.