|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Medycyna estetyczna,dermatologia Warszawa - BEZPŁATNE KONSULTACJE
Witam wszystkich
![]() Zakładam wątek w którym możecie wpisywać znane wam gabinety medycyny i dermatologii estetycznej w Warszawie w których można skorzystać z bezpłatnej konsultacji ![]() Myślę, że takie miejsca są dobre na pierwsze próby zorientowania się co byłoby dla nas dobre i mogło nam pomóc bez konieczności zdecydowania się na zabieg w obawie przed stratą pieniędzy wydanych na konsultację. ![]() Sama miałam podobną sytuację wydałam 150 zł na konsultację na której dowiedziałam się, że żeby polepszyć stan swojej skóry muszę wydać co najmniej 3 tys! W dodatku nie zostałam dokładnie poinformowana ,facet(lekarz) gdzieś się spieszył w efekcie 150 zł wyrzucone w błoto. ;/ A przecież można skorzystać z bezpłatnej konsultacji w kilku miejscach i wtedy zdecydować się gdzie i jakie zabiegi wykonać ![]() Zachęcam do pisania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Medycyna estetyczna,dermatologia Warszawa - BEZPŁATNE KONSULTACJE
cisza? nikt nie zna takich miejsc?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ciekawy watek. Ja wiem na przyklad gdzie trzeba zaplacic.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Bezpłatnych konsultacji to chyba nie ma nigdzie, ale ja spotkałam inne Ciekawe rozwiązanie u dr Agnieszki Staniewskiej w Warszawie na Ursynowie (wiem, że przyjmuje tez na Wilanowie). Koszt konsultacji 120 PLN jest odliczany od ceny zabiegu. A w zabiegach jest naprawdę fantastyczna więc szczerze polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.