|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak usunąć tzw SZNYTY
Jakie metody są najlepsze w usuwaniu tzw "SZNYT''. Kilkanaście lat temu zrobiłam sobie 7 sznyt (były to niewielkie cięcia na przedramieniu lewej ręki)Pól roku temu zdecydowałam sie na zabieg chirurgiczny .Lekarz złączył 4 małe cięcia w jedno duże.Zostały 3 małe i JEDNO ogromne cięcie.Mam ponownie się zgłosić w celu złączenia 3 pozostałych. Ten zabieg mi nie odpowiada ponieważ wiem co zostało teraz-Bardzo proszę o Pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jak usunąć tzw SZNYTY
ajjjj bedzie ciezko niema co kryc..albo bedzie to bardzo kosztowne laserowe zabiegi.calkowicie tego nie usuniesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
sama sie zastanawiam-błędy nastolatki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
wiesz..mi tez odbilo jak mialam 13 lat przyznam sie szczerze ,,, pociahalam sie zyletka i mam 2 slady ale wiesz sa tak cieniutkie ze zawsze muwie ze mnie kiedys kot podrapal bo dla mnie to wstyd...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Niestety niewiele da sie z tym zrobic... Mozna blizny naswietlac laserem po to zeby pobudzic pigment, ktorego blizny nie maja i mozna jeszcze wyrownac troche skore tez laserem ale jest to bardzo kosztowne a szanse, ze bedzie to wygladalo dobrze sa bardzo, bardzo male...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
zobaczymy .Myślę o laseroterapii.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Też mam kilka i jestem zainteresowana usunięciem. Napisz czy znalazłaś zadawalajacy środek. Pozdrawiam i powodzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
na takie blizny -dermobrazja mechaniczna diamentowa, koszt 2000-7000. Laser Co2 koszt 500zł ale minimum 10zabiegów ( co 3 miesiące więc w sumie lata...) dermobrazja dwa zabiegi i nie ma blizn. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.