|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
opalenizna :)
Mam ciemną karnacje, ale jest jeden problem!! Jestem biała na buzi ( !!! )Może znacie jakieś balsamy lub samoopalacze które na prawde i bezpiecznie dla skóry ją w piękny sposób opalą!! Pisczie szybciutko ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: opalenizna :)
Na forum bardzo polecany jest samoopalacz Diora - ja go niestety nie stosowałam więc nie moge podać Ci swojej opini. Poczytaj na KW o Samoopalaczach. A może powinnać doustnie łykać tabletki z karotenem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Opalanie
Powiedzcie mi prosze: jaki jest najlepszy krem opalający, ale taki, który nawet jak sie nałoży na skórę nierównomiernie to tego nie widać...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Re: Opalanie
Niezaleznie od tego jakiego samoopalacza uzyjesz najpierw zrob peeling. Podobno nie mozna wsmarowywac kremu w swiezo ogolona skore bo "wchodzi" w miejsca po wloskach, ale ja osobiscie nie mialam takiego problemu. Najlatwiej rozprowadzaja sie samoopalacze wspray'ach. Dobrym sposobem jest polaczenie balsamu ktorego uzywasz z samoopalaczem.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dzieki...nie wiedzialam o tym... ale podajcie mi z jakiej firmy!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
a może wypróbuj balsam brązująco-ujędrniający Lirene - nie jest on typowym samoopalaczem, nie daje aż tak wyraźnego efektu za pierwszym razem,dlatego też pewnie trudniej będzie o zrobienie jakiś paskudnych smug. Pachnie całkiem ok i daje ładny kolor, tzn. ja jestem zadowolona z niego. Ale należy koniecznie umyć po nim łapki i wewnętrzne strony nadgarstków bo inaczej będzie buba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
depilacje najlepiej wykonać dzień przed nałożeniem samoopalacza
w dniu kiedy zamierzasz nałozyć kosmetyk zrób sobie peeling, nie nakładaj samoopalacza na nie wyschnieta skóre bo powstaną plamy. Jezeli boisz sie mocnego efektu mozesz na początku posmarować ciało balsamem - a po jego wchłonięciu - po upływie koło 15 min - nałożyć samoopalacz. Co d firm - to tak naprawdę połowa sukcesu należy od tego czy umiejetnie nałożysz samoopalacz. Poczytaj na KW. pzdr sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
heh...dziekuje...sprobuje ...!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.