![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Czarny Łabędź która już była ;)?
Dziewczynki była już któraś z was na filmie "Czarny Łabędź" I jak, warto iść?
Zwiastun mi się bardzo podoba ale chciałam poznać Waszą opinie aaaaaaaaa post do przesunięcia !!! nie zauważyłam "ostatnio oglądane filmy" Edytowane przez Amizu Czas edycji: 2011-01-22 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czarny Łabędź która już była ;)?
Film kompletnie rozminął się z moimi wyobrażeniami, ale polecam
![]() Na pewno pójde jak już wejdzie do kin, bo wiele rzeczy wymaga głębszego zastanowienia. Pod wieloma względami (wrażenia wizualne, muzyczne, fabuła, gra aktorska) film trzyma dość wysoki poziom i naprawdę dobrze się go ogląda. Choć Portman bywa wkurzająca i to bardzo ![]() Jakbym miała wymienić swoje ulubione filmy sezonu oscarowego 2010/2011 to byłyby to właśnie Black Swan, Social Network i Incepcja.
Just when you think the world is going nowhere Just when you almost gave up on your dreams They take you by the hand And show you that you can There're no boundaries... Edytowane przez Choomik Czas edycji: 2011-01-22 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Warto, warto. Aronofsky w doskonałej formie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ja też widziałam. Film bardzo udany, wciągający, artystycznie urzekający.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Film świetny...no i nauczyciel baletu jak zwykle mistrzowski( Vincent Casell) Uwielbiam tego aktora.
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Własnie wróciłam z kina
![]() Ja jestem pod wrażeniem tego filmu.... tak niezmarnowane 18 zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Wiecie mnie nie zachwycil. Dobry film, wciagajacy. Al.e nie uwazam za wybitny. Nie widze tez powodu dla ktorego Natalie Portman mialaby Oscara zarobic. Chuba ze inne nominowane beda gorsze. Bo byla dobra. Po prostu nie zachwycila.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pracowita jest dziewczyna i mogłaby za to dostać ![]() ![]() Generalnie to słyszałam, że Portman jest z charakteru bardzo podobna do Niny, więc to trochę utrudnia ocenę poziomu jej gry. Niemniej jednak postać wzbudziła we mnie skrajne emocje - od podziwu, przez litość i dezorientację po irytację, więc coś w tym musiało być.
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dawno już na żaden film tak nie czekałam
![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Kici kici miau miau
|
przyznam sie ze na poczatku bardzo sceptycznie podchodzilam do tego filmu..w sumie nawet nie wiem dlaczego ale postanowilam go obejrzec, moze ze wzgledu na ilosc Zlotych Globow.
I bardzo pozytywnie mnie zaskoczyl. I sama Natalie Portman - swoaja bardzo dobra gra aktorska i sama Mila Kunis ktora pamietam z roli Jackie w serialu "Rozowe Lata Siedemdziesiate". Bardzo fajno to wyszlo - z sercem, uczuciem, zaangazowaniem.Z pasją ![]() A sama muzyka dopelnia calosci. Zreszta ja jestem bardzo muzykolubem niz filmolubem i zawsze zwracam uwage na muzyke. dla mnie to drugi po Incepcji Hicior roku.a Social Network nie ogladalam ale zamierzam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Kici kici miau miau
|
ale za to ile nominacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Też nie tak dużo
![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Kici kici miau miau
|
nie ogladalam jeszcze Social Network ale nadrobię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Film dostarcza mnóstwo emocji podczas oglądania, szczególnie na dużym ekranie. Główna bohaterka ma bardzo ciekawą osobowość, która jednak mogła zostać przedstawiona bardziej wnikliwie,ale te kilka scen w których na główny plan wchodzi jej chora psychika jest bardzo dobrych. Warto obejrzeć, nie jest wybitny, nie urzekł mnie niczym specjalnym ale jednak nie zmarnowałam czasu mu poświęconego, także obejrzyjcie jeśli tylko znajdziecie chwilę
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Obejrzałam i mnie się nie podobał... Nie powiem, żebym nie była zawiedzona.
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Oglądałam, ale szczeże musze powiedzieć, że mnie nie zachwycił nie był zły ale super też nie.
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale mogę się mylić. "Walk The Line" niestety mi umknęło (Było w Polsce?), a szkoda. Lubię filmy powiązane fabularnie z muzyką i szacunek dla tego gościa, że podszkolił się do roli, a nie postawił na obróbke cyfrową, autotune/ podłożenie głosu przez jakiegoś piosenkarza. Właśnie ten taniec zrobił na mnie wrażenie o tyle, że tu musisz coś zrobić "na żywo", a w muzycznych zawsze wszystko leci z playbacku ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie ten film był beznadziejny, czekałam na jakąś akcję, a tu koniec filmu hah
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Cudo film! widziałam kilka dni temu.Polecam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chcesz coś osiagnąc trzeba sie poświecić a za taka kase to i ja bym mogła sie nauczyć stac na rzęsach ![]() Lubie N.P bo jest normalna w tym świecie ,chyba ,oby zycie osobiste tez jej sie dobrze ułozyło. Film do obejrzenia ,oczywiście. Nie oglądam filmów bo dostały globy czy inne oskary bo wiadomo jak ta branże funkcjonuje . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Widziałam - dla mnie film świetny - taki trochę "banioryjec".
Generalnie jestem chyba nieobiektywna jako wielka wielbicielka Czajkowskiego ![]()
Let's dance like no one is praising us Let's love like we've never been hurt before Let's sing like no one is listening to us Let's work like we don't need money for it Let's live like today is the doomsday |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Bardzo dobry film
![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo polecam, ale raczej osobom, które niekoniecznie szukają prostej rozrywki. Pewnie gdybym była w innym nastroju, to bym nie odebrała tego filmu tak osobiście. Na pewno trafia na moją listę do kupienia na DVD ![]() Chcę jeszcze zaznaczyć, ze mimo iż film jest naprawdę dobry, to jednak nie wybitny ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
ja miałam zupełnie inne wyobrażenie i przez to film mi się nie podobał.
Ehh pomimo że aktorzy bardzo dobrze się wczuli w role, jakoś nie spodobał mi się.
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Planuję wybrać się dopiero w następny weekend. Zachęcacie Waszymi opiniami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Bardzo dobry film, zostaje w pamięci, momentami szokuje
![]() Będę do niego wracać... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Kici kici miau miau
|
to nie jest tak ze ja ogladsm tylko filmy ktore dostaly jakies nagrody ale to mnie dodatkowo motywuje zeby po dana pozycje sięgnąć
![]() czasami sie zawiode a czasami nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Ciężki film, podobny styl jak "Requiem dla Snu" Moje pierwsze wrażenie było nie najlepsze, ale po paru dniach rozmyślania powoli zaczęłam się przekonywać. Tak, rozmyślania, bo Łabędź po obejżeniu na długo zostaje nam w głowie, razem z uczuciami i przemyśleniami jakie prowokuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:35.