|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
ćwiczenia na spalanie kalorii
czy ćwicząc cardio z killera Ewy chodakowskiej(niestety jej killer jest dla mnie za cięzki) oraz ćwiczenia na brzuch z mel b i posladki z mel b coś schudne? dodam,ze bym jakos 5 razy w tygodniu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Komplikatorka
|
Dot.: ćwiczenia na spalanie kalorii
Dieta to 70% sukcesu
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ja robię skalpel i są efekty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
żeby od razu ćwiczyć 5 razy w tygodniu trzeba mieć dużo samozaparcia. dobrze będzie jak co drugi dzień wykonasz ćwiczenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
nie podchodź do tego że killer jest za ciężki - po prostu wykonuj ćwiczenia tak dobrze jak tylko potrafisz. Tak jak koleżanka napisała - dieta to ponad połowa sukcesu. Możesz jeszcze pomyśleć o treningu obwodowym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Myślę, że jest to idealne pytanie do wróżbity Macieja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
A czy któraś z Was chodziła kiedyś na zajęcia z piloxingu? Jakie wrażenia? Generalnie lubię się zmęczyć, ale zajęcia na siłowni trochę mnie nudzą. Czy piloxing może być ciekawą alternatywą? A może jakieś inne zajęcia byście poleciły? Chodzi o takie, które pomogą mi schudnąć, ale które będą ciekawe, bo nie ukrywam, mam lekkie problemy z motywacją i wytrwałością :p
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
![]()
ciekawe kiedy wymyślą nazwę yogoxing - odnoszącą się oczywiście do ćwiczeń, a nie krainy geograficznej
![]() podobno nazwa marketingowa to połowa sukcesu ![]() mimo wszystko połączenie pilatesu na stojąco, baletu, kickboxingu i tańca zapowiada dosyć ciekawą i raczej skuteczną mieszankę ![]() ![]() ![]() edit: po zajawkowych fotkach i wstępnym opisie Viveci Jensen pachnie bardzo mocno podróbką Chalean Johnson ![]() https://piloxing.com/ "Motto nowego trendu brzmi: "Elegancki, Seksowny, Mocny". Każde z tych słów odwołuje się do inne części rutynowego treningu. Elegancki odnosi się do wzmocnienia ciała i poprawy sposobu poruszania. Seksowny odwołuje się do poprawy wyglądu i wykonywanych ruchów. Mocny głównie odwołuje się kickboxingu, który prostuje ciało, a oprócz tego pomaga uczyć się siebie techniki obrony." edit2: jako docelową wybieram zdecydowanie figurkę Chalean, Vivenci wygląda jak baba herod troszkę ![]() ![]() ![]() vs ![]()
MMA Fitness ![]() Hula Hoop Edytowane przez SaiFari Czas edycji: 2016-04-12 o 00:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.