|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jakie ubrania kupować na jesień?
Witam,
proszę o pomoc! od zawsze mam problem z garderobą na jesień, kompletnie nie wiem w co mam się ubierać - wiem brzmi to co najmniej dziwnie ![]() poza tym zaglądając w moją szafę to przeważają w niej ubrania zimowe i letnie a już na jesień / wiosnę totalne braki. Najgorsze jest to że nawet jak wybiorę się na takie jesienne zakupy to i tak w końcu kończę na zakupie czegoś bardziej na zimę - bo nic mi się nie podoba. Ahh... brak mi już siły na to wszystko... pomocy kochane moje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: jakie ubrania kupować na jesień?
Bardzo dobrze Cię rozumiem, nie jestem fanką jesiennych kolorów i materiałów i przejście od słoneczej pogody do jesiennej aury jest dla mnie trudne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że dałam Ci trochę inspiracji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Nie bardzo rozumiem twoj problem - ubrania jesienne z odpowiednimi dodatkami (czapka, szalik, cieple kozaki itp) staja sie zimowymi. Taki typowo jesienny wydaje mi sie plaszcz - bo w plaszczu jest czasami za zimno zima a na jesien jest w sam raz. Do tego jakies fajne botki na slupku, niektore babki zakladaja cieply sweter a na to ponczo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na pewno dasz radę znaleźć coś odpowiedniego w sklepach ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja na co dzień noszę botki, najchętniej na płaskim obcasie, spodnie (jak to spodnie czy zimą czy wiosną takie same, jakies rurki najczęściej) i sweterki, tyle
![]() Od wielkiego dzwonu zdarzy sie spodnica i do tego czarne grube rajstopy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Chyba nie do końca rozumiem problem. Czy potrzebujesz zmieniać garderobę z każdą porą roku? Właściwie jesienią czy wiosną można nosić wszystko z wyjątkiem jakichś letnich sukienek i szortów czy takich super grubaśnych swetrzysk.
Ja jesienią zwykle wybieram proste, nierozpinane sweterki różnej grubości lub grubsze bluzki z długim rękawem. Idealnie pasują pod skórzaną kurtkę czy trencz. Do tego zwykłe rurki albo spódnica z grubszymi rajstopami, botki i już. Ale te same sweterki, bluzki, rurki i spódnice noszę też zimą, tylko ewentualnie pod wełniany płaszcz. Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2013-10-29 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Kup trencz, ramoneskę, czarne rurki, luźny sweterek. A buty botki albo sztyblety
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.