Przedszkole Gliwice Sośnica - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-07-29, 10:50   #1
kaja2309
Przyczajenie

Przedszkole Gliwice Sośnica

Dzień dobry czy znacie przedszkole KOT W BUTACH w Gliwicach Sośnicy nigdzie nie ma ( lub nie umiem znależć) opini na na temat tego przedszkola, maja jeszcze wolne miejsca i zastanawiam się nad zapisaniem corki do tego przedszkola....? Znacie? Polecacie czy odradzacie?
kaja2309 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-06, 22:13   #2
Cherryland
Przyczajenie

Dot.: Przedszkole Gliwice Sośnica

Cytat:
Napisane przez kaja2309 Pokaż wiadomość
Dzień dobry czy znacie przedszkole KOT W BUTACH w Gliwicach Sośnicy nigdzie nie ma ( lub nie umiem znależć) opini na na temat tego przedszkola, maja jeszcze wolne miejsca i zastanawiam się nad zapisaniem corki do tego przedszkola....? Znacie? Polecacie czy odradzacie?
Witaj Kaja2309, muszę Ci podziękować bo dzięki Tobie dowiedziałam się, że mają jeszcze wolne miejsca w tym przedszkolu. Zapisałam tam moją córeczkę i jestem MEGA zadowolona. Przedszkole jest nowiutkie, dopiero w tym roku chyba w listopadzie świętują roczek. Dlatego nie ma opinii na forach. Skoro jest nowe to oczywiście budynek i wnętrze jest nowiusie i śliczne. Panie przedszkolanki młode ale mają świetne podejście do dzieciaków, własny plac zabaw, plus świetny duży taras na którym w ciepłe dni dzieci jadły, bawiły się i td. Zajęcia dodatkowe bezpłatne. Można wpaść kiedy się chce i popatrzeć sobie co robi Twoja pociecha, jeśli ma się taką potrzebe Ja polecam je z całego serducha ; )
Cherryland jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-08, 08:17   #3
kropka75
Zakorzenienie

Czemu mi to reklamą pachnie?

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-08, 08:29   #4
Mirabilka
Zakorzenienie

hahahha :p dokładnie

tym bardziej jak nawet w prywatnych typu Nasze Pociechy wolnych miejsc brak

oby poziom przedszkola nie był taki jak tej reklamy

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-08, 11:12   #5
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
hahahha :p dokładnie

tym bardziej jak nawet w prywatnych typu Nasze Pociechy wolnych miejsc brak

oby poziom przedszkola nie był taki jak tej reklamy
Że nie wspomnę o Koszałku, gdzie dzieci są już zapisane na rocznik 2013/2014

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-08, 12:55   #6
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573
Konto usunięte

nie znam przedszkola

spotkałam kiedyś mamę co dziecko z Sikornika do Sośnicy zawozi,
- nie narzeka
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-09, 10:43   #7
Cherryland
Przyczajenie

Witam Panie!
cóż ta "reklama" to zdanie zadowolonej mamy. Gydybm chciała je tak konkretnie reklamamować to bym dodała, że ten taras jest pokryty miękkim tworzywem, aby dzieciaki podczas ewentualnego upadku się nie "uszkodziły" a i są też oprócz zwykwyk zajęć plastycznych zajęcia z panią plastyk podczas których tworzą "ambitne projekty".

No dobrze a tak mniej "reklamowo" to mieszkam jakieś 2 min. spacerkiem od Państwowego przedszkola ale oczywiście i w tym roku moje dziecko się do niego nie dostało. Bo na 25 wolnych miejsc chętnych kandydatów było ponad 200 (przedszkole na Tarnogórskiej). Nie wiem czemu sie łudziłam, że w tym roku napewno się do niego dostanie. W czerwcu biegałam po innych przedszkolach prywatnych i tak jak piszecie nie było miejsc. Wpisałam się na kilka list rezerwowych ale oczywiście to tylko taka symbolika. Znalazłam wolne miejsca w przedszkolu prywanym Happy Home ale tam miesięcznie wychodziłoby mnie to około 800 zł.!! nie stać mnie na taką kwotę.

Raz jeszcze zerknełam na internet i znalazłam wpis Kaja2309, następnego dnia byłam już w tym przeszkolu. Nawet miałam ochotę zagadać wchodzącą do przedszkola kobietę i dowiedzieć się jak jest.
Tak naprawdę to całe wyposażenie, zajęcia dodatkowe itd. to jest tylko "blichtr" dla nas rodziców,aby się licytować ze znajomymi, które przedszkole lepsze. Najważniejsze jest, że moje dziecko chętnie tam chodzi, spędza czas ze swoimi koleżankam, choć Emilka to jest już chyba najlepsiejsza przyjaciółka a na Daniela ciągle narzeka, że jest niegrzeczny wiec podejrzewam jakąś sympatię
W grupie mojej córy jest około 16 dzieci i tak naprade to mi bardzo pasuje bo nie jest to przedszkole przepełnione. Nie traktujcie więc tego jako reklamy ale raczej chwalenie się.

Polecam te wszystkie inne przedszkola o których pisałyście, napewno są świetne!!!
Cherryland jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-09, 18:33   #8
Mirabilka
Zakorzenienie

mam nianię a 800 zł za przedszkole prywatne w Gliwicach to nie jest dużo moim zdaniem - co niektóre za 8 godz opiekę życzą sobie ponad 1000 zł

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-30, 20:03   #9
Annulio
Przyczajenie

Osobiście słyszałam różne opinie o tym przedszkolu, więc swojego dziecka bym tam nie posłała nie mając pewności.

Z resztą w internecie też pochlebnie nie piszą.

http://www.pkt.pl/kot-w-butach-przed...e/3725801/5-1/
Annulio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości