|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Przedszkole Gliwice Sośnica
Dzień dobry czy znacie przedszkole KOT W BUTACH w Gliwicach Sośnicy nigdzie nie ma ( lub nie umiem znależć) opini na na temat tego przedszkola, maja jeszcze wolne miejsca i zastanawiam się nad zapisaniem corki do tego przedszkola....? Znacie? Polecacie czy odradzacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Przedszkole Gliwice Sośnica
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Czemu mi to reklamą pachnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hahahha :p dokładnie
tym bardziej jak nawet w prywatnych typu Nasze Pociechy wolnych miejsc brak ![]() oby poziom przedszkola nie był taki jak tej reklamy
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
nie znam przedszkola
spotkałam kiedyś mamę co dziecko z Sikornika do Sośnicy zawozi, - nie narzeka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Witam Panie!
cóż ta "reklama" to zdanie zadowolonej mamy. Gydybm chciała je tak konkretnie reklamamować to bym dodała, że ten taras jest pokryty miękkim tworzywem, aby dzieciaki podczas ewentualnego upadku się nie "uszkodziły" a i są też oprócz zwykwyk zajęć plastycznych zajęcia z panią plastyk podczas których tworzą "ambitne projekty". No dobrze a tak mniej "reklamowo" to mieszkam jakieś 2 min. spacerkiem od Państwowego przedszkola ale oczywiście i w tym roku moje dziecko się do niego nie dostało. Bo na 25 wolnych miejsc chętnych kandydatów było ponad 200 (przedszkole na Tarnogórskiej). Nie wiem czemu sie łudziłam, że w tym roku napewno się do niego dostanie. W czerwcu biegałam po innych przedszkolach prywatnych i tak jak piszecie nie było miejsc. Wpisałam się na kilka list rezerwowych ale oczywiście to tylko taka symbolika. Znalazłam wolne miejsca w przedszkolu prywanym Happy Home ale tam miesięcznie wychodziłoby mnie to około 800 zł.!! nie stać mnie na taką kwotę. Raz jeszcze zerknełam na internet i znalazłam wpis Kaja2309, następnego dnia byłam już w tym przeszkolu. Nawet miałam ochotę zagadać wchodzącą do przedszkola kobietę i dowiedzieć się jak jest. Tak naprawdę to całe wyposażenie, zajęcia dodatkowe itd. to jest tylko "blichtr" dla nas rodziców,aby się licytować ze znajomymi, które przedszkole lepsze. Najważniejsze jest, że moje dziecko chętnie tam chodzi, spędza czas ze swoimi koleżankam, choć Emilka to jest już chyba najlepsiejsza przyjaciółka a na Daniela ciągle narzeka, że jest niegrzeczny wiec podejrzewam jakąś sympatię W grupie mojej córy jest około 16 dzieci i tak naprade to mi bardzo pasuje bo nie jest to przedszkole przepełnione. Nie traktujcie więc tego jako reklamy ale raczej chwalenie się. Polecam te wszystkie inne przedszkola o których pisałyście, napewno są świetne!!! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
mam nianię a 800 zł za przedszkole prywatne w Gliwicach to nie jest dużo moim zdaniem - co niektóre za 8 godz opiekę życzą sobie ponad 1000 zł
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Osobiście słyszałam różne opinie o tym przedszkolu, więc swojego dziecka bym tam nie posłała nie mając pewności.
Z resztą w internecie też pochlebnie nie piszą. http://www.pkt.pl/kot-w-butach-przed...e/3725801/5-1/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:58.