|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wasze opinie o zawodzie pielęgniarki.
Witam
![]() Zapraszam do wypełnienia ankiety, wyrażania opinii o zawodzie pielęgniarek. Komentujcie i dzielcie się wrażeniami ze spotkań z naszą polską służbą zdrowia. Ankieta wskaże nasz światopogląd na temat tego zawodu. Wyniki zostaną opublikowane i zwrócą uwagę na to co nam się podoba, a co koniecznie należy zmienić! Link: moje-☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/respond-53406.html zamiast krzeczków: ankiety . pl Edytowane przez pielegniarka100 Czas edycji: 2013-10-23 o 02:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opinie o zawodzie pielęgniarki.
Pytania są niesprecyzowane.
Np to: "Pobyt w szpitalu". Ale co? Ostatni pobyt? Pierwszy pobyt? Losowo wybrany? Najmilej wspominany? Inne pytania też nie lepsze..
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ankieta jest absolutnie beznadziejnie skonstruowana. Wstyd taką zamieszczać na necie. Większość pytań jest źle sformułowana, o odpowiedziach nie wspominając.
Zanim stworzy się ankietę, warto coś niecoś poczytać o jej konstrukcji. Wbrew pozorom to nie jest takie łatwe. Pytanie o zawód do poprawki - co z osobami, które nie mają żadnego zawodu, co ze studentami, na dodatek pielęgniarki to jest służba zdrowia, więc kto ma styczność z pielęgniarkami, ten automatycznie ma też ze służbą zdrowia. Nielogiczne to jak diabli. Pytanie o wykształcenie - brak niepełnego, bądź "w trakcie studiów" itd. Pobyt w szpitalu - pytanie z dupy. Jaki pobyt? Pierwszy? Ostatni? Najmilej wspominany? Najgorzej wspominany? Ilość pobytów w szpitalu - odpowiedzi w ogóle nielogiczne i nieadekwatne. jak ilość, to powinno być np. Jeden pobyt, dwa-cztery pobyty, wiecej niż 4 pobyty, ani razu. Dłużej wymieniać mi się nie chce, ale praktycznie każde pytanie do poprawienia!!! Mam nadzieję, że to nie jest ankieta do jakiejś pracy licencjackiej, bo jeśli tak, to przeraża mnie ten poziom...
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Nie ma linku do ankiety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Rzeczywiście pytania skonstruowane beznadziejnie. Nie da się na nie odpowiedzieć. Chciałam pomóc, ale już na pytaniu "Pobyt w szpitalu" poległam
![]() ![]() Może zrób tę ankietę jeszcze raz i wtedy poproś o wypełnienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Nie sądzisz, że gdyby chodziło o najmilej wspominany to padło by to słowo w pytaniu? ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
Ankieta konstruowana przez osobę z tytułem dr.n.przyr, oceniona i zakaceptowana przez recenzenta ![]() Pomoc takich osób jak Ty jest zbędna, komentarze możesz zachować dla siebie, jeśli nie chcesz wypełniać to po prostu zostaw, po co negować. Nie od dzisiaj wiadomo, że internet to także miejsce upośledzonych emocjonalnie hejterów, którzy w życiu prywatnym mało są w stanie wyrazić słowem, za to bardzo dobrze radzą sobie anonimowo w sieci, bardzo dobrze czytaj- obrażając innych ![]() Skoro pytania są dla Ciebie trudne do zrozumienia, chociaż skonstruowane ze zdań prostych, to jest mi strasznie przykro. Zakładam, że reprezentujesz wysoki poziom intelektualny i tworzeniu ankiet wiesz wszystko. Zajmij sie tym zawodowo koniecznie! Pozdrawiam |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
chciałam wypełnić, ale pytanie "Podczas pobytu w szpitalu czy zauważyła Pani/Pan jak często pielęgniarka realizuje niżej wymienione zadania..."
uniemożliwiło mi to, bo co jeśli nic nie zaobserwowałam, bo byłam pół dnia i większość czasu spałam...? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Z moich doświadczeń mogę napisać, że pielęgniarki, które spotkałam, to w większości były wredne i złośliwe babsztyle.
Często na bakier z higieną (!). Ankietę wypełnię jak się nauczysz wstawiać linki. No i zmienisz ton, w jakim się odnosisz do tych, którzy poświęcili trochę uwagi tym twoim wypocinom. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
"Pobyt w szpitalu:
do 5 dni od 5-10 dni powyżej 10 dni Ilość pobytów w szpitalu: pierwszy pobyt w szpitalu kolejny pobyt w szpitalu" Moje ulubione pytania. Straszny dramat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moje zdanie o zawodzie pielęgniarki jest takie, że jeśli jakaś pielęgniarka odnosi się do pacjentów w taki sposób jak zaprezentowany powyżej, to powinna zmienić zawód. ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wątpię, żeby ktoś z takim tytułem dobrowolnie się pod takim tworem (nie nazwę tego "ankietą") podpisał. Przy okazji: " ", " ", " " - proszę, to kilka spacji, skopiuj sobie, bo widzę, że masz problem z klawiaturą podczas wpisywania tytułów stopni naukowych. I jeszcze kropka >.<, bo widzę, że nie mogłaś znaleźć na klawiaturze, żeby postawić po 'przyr.'. O, taka będę miła i uczynna. Cytat:
No weź, zaraz się dowiesz, że nie umiesz czytać ![]()
Za wolność naszą i Waszą! 11.11.2013 Edytowane przez lapida Czas edycji: 2013-11-03 o 11:33 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:57.