|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny doradźcie!
xxxxx
Edytowane przez Karolina18 Czas edycji: 2018-05-09 o 09:22 Powód: xxxxx |
|
|
|
|
#2 | |
|
and cigarettes
|
Dot.: Dziewczyny doradźcie!
Cytat:
W sumie nie widzę żadnego problemu. On coś do Ciebie, Ty coś do niego, umówiliście się po długim weekendzie, długi weekend się ledwo zaczął... Wcześniej mieliście codzienny kontakt fejsbukowy, że teraz myślisz, że się zraził? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Edytowane przez Karolina18 Czas edycji: 2013-11-10 o 16:36 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
No pewnie, że zadzwoń i bez stresu. Najwyraźniej mu się podobasz, więc działaj : )
Wysłane z mojej el dziewiątki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

) - no moze, jak będzie ciepło. Ogólnie zachowywałam się jakby mi nie zależało. I jak pewnie się domyślacie - nie odezywa się do mnie już od tygodnia. Raz widziałam go na fb, ale nie odezwałam się do niego. Spóźniłam się kilka razy na nasze spotkanie ( raz 30 min), ale on tylko stwierdził, że jestem jeszcze młoda i lekko zagubiona w czasie i przestrzeni. W skrócie ta sytuacja wygląda tak: dziewczyna bez doświadczenia z chłopakami poznaje przypadkowo sposób fajnego chłopaka, który odszukuje ją po pewnym czasie w nietypowy sposób (historia, jak z filmu
. Dodam, ze to on zawsze zabiegał o spotkanie ze mną - a teraz milczy...myślicie dziewczyny, że zraziłam go do siebie, czy chce, żebym to ja wykazała inicjatywę- jeśli tak to co mam zrobić, co napisać i gdzie się spotkać? Proszę Was o radę dziewczyny
Sorry za chaotyczną wypowiedź