|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Praca w Profi Lingua Wrocław
Czy ktoś z Was pracował w Profi Lingua we Wrocławiu? Zostałam zaproszona na spotkanie rekrutacyjno-szkoleniowe które ma trwać 2 h. Niestety nie mam zielonego pojęcia czego się spodziewać. Czy ktoś może uczestniczył w takim spotkaniu lub tam pracuje/pracował?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Praca w Profi Lingua Wrocław
Ja uczestniczylam, ale zupelnie w innym miescie, wiec mysle ze moze byc podobnie. Beda Cie testowac..tzn nic strasznego tam nie bylo i trwalo to z jakies 40 minut. Pani zadawala pytania, potem musialam przeprowadzic pokazowa lekcje, wiec lepiej miej to na uwadze. lekcja ta byla bez ludzie, chodzilo abym pokazala jak mniej wiecej prowadzilabym zajecia. Jak bedziesz miec jakies pytania to pisz- chetnie odpowiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Kilka lat temu był test i fragment lekcji pokazowej, ale moja znajoma miała ostatnio rozmowę z metodykiem nt. roli lektora na zajęciach i takich tam metodycznych "mądrości". Jeśli mam być szczera, wśród np. wrocławskich szókł, ta akurat nie cieszy się dobrą sławą ze względu na warunki pracy lektorów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Zgadzam sie z Tobą, warunki jakie mi zaproponowali byly koszmarne. Na dodatek nie mowia, ze jesli w grupie pracujemy z 12 osobami, a potem one sie wykrusza to nasza stawka tez idzie w dol.
Aktualnie pracuje w innej szkole jezykowej, ale o Profi fakt faktem nie slyszy sie dobrych opinii. Generalnie jestem zdania, ze jak chcieli Cie tam, a nie masz innej LEPSZEJ opcji, to czemu nie.. zawsze jakas kasa sie przyda, ale majac do wyboru kilka szkol to przynajmniej u mnie w miescie wcale dobrze nie placa.. a wrecz jest wyzysk. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Ja byłam w grudniu na rozmowie i dostałam propozycję pracy. Warunki wcale nie są złe... Co ciekawe mogę dopasować sobie grafik do moich zajęć, dzięki czemu w Profi mogę sobie parę groszy dorobić do pensji.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Ja nie uczestniczyłam, ale znam szkołę od strony kursantki. LEktorzy byli mega doświadczeni, wprowadzali nowatorskie metody, wielu nich kupę lat mieszkało za granicą - taka oto sylwetka lektora z Profi Lingua zapadła mi w pamięci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.