|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ekonomiczny nocleg na koncert w Gdańsku?
Zakładam temat tutaj z nadzieją, ze któraś z Wizażanek była w podobnej sytuacji albo jest z okolic Gdańska i się orientuje. Otóż 6 grudnia jadę na koncert w Gdańsku (w klubie Żak) - impreza jest dwudniowa, więc chociaż z jedną noc wypadałoby spędzić pod dachem, najlepiej mając gdzie zostawić bagaż na czas koncertu.
Wyszukiwarki internetowe pokazują tylko oferty turystyczne, a jako że jadę sama, to wychodzi dość drogo, od 50zł za noc. (Tu pytanie pierwsze: czy w hostelach itp. możliwa jest opcja wynajęcia jednego łóżka w wieloosobowym pokoju?). Słyszałam, że w lecie jest opcja noclegów w akademikach, ale czy ona działa też w roku akademickim? Nie mam żadnych wymagań odnośnie osobnej łazienki, dostępności kuchni i innych wygód. Zależy mi głównie na niskiej cenie, potrzebuję miejsca, gdzie mogę wrócić późno w nocy, przespać się parę godzin, rano wziąć prysznic i wyjść. W idealnej sytuacji móc zostawić w bezpiecznym miejscu plecak z ubraniami i proces powtórzyć kolejnej nocy ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ekonomiczny nocleg na koncert w Gdańsku?
http://pl.hostelbookers.com/hostele/polska/gdansk/ może zobacz na tej stronie?
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
W hostelu normalnie płacisz za łóżko w wieloosobowym pokoju i to będzie najtańsza opcja pewnie, znalazłam tak na szybko nocleg w kapsule za 36 zł ze śniadaniem wliczonym w cenę
![]() http://www.booking.com/hotel/pl/city...4d3381b14321X1 Tu jest za 25 zł: http://www.booking.com/hotel/pl/host...4d3381b14321X5 http://www.booking.com/hotel/pl/host...0c8c44f52d6bX1
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Polecam 3city, nocowałam tam miesiąc temu, no i koniecznie kapsuły- masz intymność niemal pokoju 1-osobowego. Tylko łazienki mają kiepskie, te zdjęcia są realne - wg mnie pod tym względem spory minus. Ale lokalizacja - cudo, ok. 3-4 minuty od gdańskiego dworca głównego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Takie:
![]() To chyba akurat zdjęcie z hostelu przy Placu Wilsona w Warszawie - tam też nocowałam i polecam. Kapsuły/tuby są zdecydowanie ciekawszym rozwiązaniem, jeśli ktoś ceni intymność w hostelu albo nie chce wybierać np. damskiego pokoju, który jest zazwyczaj droższy. Mi zostały do przetestowania jeszcze tylko kapsuły we Wrocławiu ![]() Ogólnie lubię takie ciekawostki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzeniona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Czemu? Tam jest naprawdę dużo miejsca, spokojnie mieszczą się 2 osoby, a przede wszystkim jest wysoko - można usiąść, nie obijając sobie głowy o 'sufit'. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.