|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Proszę o pomoc !!!!!!!
Wiem że to może nie jest odpowiednie miejsce do umieszczania takich rzeczy, ale zrozumcie że jestem tak załamana że chwytam się każdej możliwości .
Zagineła Leonoria Barceluk - prosimy o pomoc Wczoraj ok. godziny 11, w okolicach MOPS-u (Piotrkowska / Daszyńskiego- Aleksandrów Łódzki) zaginęła 60 kobieta, chora na Alzheimera. Zaginiona to Leonoria Barceluk, ubrana była w czerwoną kurtkę, biały gruby golf, jasne jeansy, czarne kozaki. Ma ciemne włosy związane w kitkę. Osoby, które widziały[zaginiona lub wiedzą gdzie się znajduje proszone są o kontakt pod nr 691-091-080, 788 - 810 - 180, 883 - 274 - 008 lub na policję 997. Z uwagi na chorobę kobiety, można przypuszczać, że mogła gdzieś pojechać i może znajdować się w innym mieście. To bardzo ważne mamy nie ma już 48 godzin . Prosimy o pomoc!!!!! Zaginioną ostatni raz widziano w okolicach Żabieńca w Łodzi 6. 11. 2013 r ok godziny 15. Zdjęcie zaginionej zajduje się tutaj : https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...83073588_n.jpg Edytowane przez Martysssska90 Czas edycji: 2013-11-08 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Proszę o pomoc !!!!!!!
mieszkam kolo zabienca, ale dopiero teraz zauwazylam wpis
![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Raróg
|
Podnoszę.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Może warto zmienić tytuł wątku, bo ten niewiele mówi.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.