|
|||||||
| Notka |
|
| Artykuły i newsy Dyskusje o artykułach i newsach zamieszczanych na naszym portalu. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
(ro)BOT
|
Matujący podkład Antishine Astor - 3 nowe odcienie
Tej jesieni, marka Astor rozszerza swój kosmetyczny arsenał o trzy nowe odcienie podkładu Antishine. Kobiety z łatwością dopasują odpowiedni kolor do swojej karnacji i dzięki temu będą mogły cieszyć się urzekającym, matowym makijażem przez cały dzień. czytaj więcej
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Matujący podkład Antishine Astor - 3 nowe odcienie
Kiedys używałam stara wersję AS-astora, najjasniejszy kolor był dla mnie idealnie trafiony. Kosztował 20zł i miałam go na 2miesiace.
Potem strasznie ale to strasznie sie zepsuł i ta nowa wersja jest porażką w każdym cm.
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
mimo tego, że moja skóra ma tendencję do przetłuszczania się, to niespieszno mi do używania podkładów matujących. dlaczego? ponieważ prędzej stworzą efekt maski na twarzy aniżeli podkłady nawilżające
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze wiedzieć, classic_chick, nie wiedziałam, że tak to działa.
Póki co Normaderm z rana, a na noc maseczka nawilżająca... Pudrów i podkładów unikałam, żeby własnie nie mieć efektu "maski", o którym mówisz. Jak możesz poleć mi (na PW), który podkład nawilżający nie daje Ci efektu świecenia po południu. |
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Podkład ten ma bardzo dobre krycie zakupiłam go w odcieniu 201 sand jest jednak dla mnie za ciemny...
|
|
Nowe wątki na forum Artykuły i newsy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:06.