|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Japan Style - sklepy
Witam.
Ostatnio szukając fajnych ubrań trafiłam na rzeczy z Japan Style. I mam do was kilka pytań. Czy takie sklepy są tylko internetowe, czy też stacjonarne? Kupowałyście już z takich sklepów? Towary są dobrej jakości czy raczej kiepskie?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Japan Style - sklepy
prawdę mówiąc to spotkałam ubrania z serii tych japan style z allegro, w sklepie stacjonarnym - takim ogromnym sprzedającym chińskie wyroby... od patelni portfeli przez buty sukienki odzież i inne. Dla mnie te wszystkie szmatki są szyte na jedno kopyto i wyglądało identycznie jak niektóre z all japan style ale pewności nie mam czy to kropka w kropkę to. Powiem tak - z tego co mi wpadło w ręce, to taki szajs niemiłosierny... Te ubrania to chyba za pomocą kleju robią żeby było taniej, tak to badziewnie wyglądało
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Czasami na bazarku widzę podobne rzeczy
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Japan style ma okropną opinię. Na modelkach wszystko piękne, a w rzeczywistości przychodzą rzeczy o dziwnych rozmiarach, z kiepskich materiałów, często bardzo różnią się od tych ze zdjęć.
Wolę iść na bazarek i zobaczyć na własne oczy jakiś ciuszek. Japan style to wg mnie mistrzowski marketing, nic poza tym
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Mam sukienke z Japan Style zamówioną na allegro. Na modelce wygladała bardzo dobrze, a w rzeczywistości towar jest uszyty z badziewnego materiału, wszedzie wyłażą nitki, no i kształt jest jakiś workowaty. Nie polecam.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Moja koleżanka zamawiała sukienkę z allegro - na zdjęciu na modelce bardzo ładnie, w rzeczywistości - kawałek ścierki. Nie polecam.
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zamawialam i jestem zadowolona
![]() 6 ciuchow w sumie zamawialam ze sklepu internetowego
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Też właśnie słyszałam o złych opiniach na temat Japan Style. I dlatego właśnie jestem ostrożniejsza co do kupowania ubrań przez internet. Wg mnie ubranie trzeba zmierzyć, obejrzeć, bo przecież rozmiar nie mówi nam wszystkiego...
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czarne, krótkie spodenki. Mimo nadmiernego używania, wcale nie widać śladów użytkowania, żadnego blaknięcia nie ma. Nic.
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A najbardziej rozwalają mnie spodnie- mniej więcej po 90 zł, cenią się kurde, a lepiej dołożyć i kupić w sieciówce
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Ubrania są z bardzo delikatnego materiału, raz upierzesz i różne rzeczy się z tym dzieją. Poza tym rozmiary są ... dziwne. Nie takie jak zostały podane na stronie. Często też paczka po prostu nie przychodzi.
Nie polecam.
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Lepiej nie będę eksperymentować bo nie chcę wydać kasy na np. ciuchy które po jednym praniu będą się nadawać do wyrzucenia lub wogóle do mnie nie dojdą...
Lepiej porozglądam się w zwykłych sklepach |
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a wiecie może gdzie dostanę ciuchy w japan style w Warszawie?
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bluza zapinana na zamek z boku (swego czasu krzyk mody Japan Style) po kilku praniach wygląda gorzej niż ta z bazarku za 20 zł, którą mam 3 razy dłużej
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Zamawiałam dwa razy raz letnie cienkie bluzeczki z allegro(ceny jakieś śmieszne) i owszem były jakościowo kiepskie ale bez przesady na upały akurat. A za drugim razem w sklepie internetowym za trochę wyższe kwoty powiedzmy 30,40,50zł i te ciuchy były na poziomie normalnych sklepowych i jestem zadowolona.Ale mimo wszystko na np sukienki eleganckie, koszule, okrycia wierzchnie bym się nie zdecydowała bo tu bardziej widać ewentualne wady niż np tunika, spódnica.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.

Ostatnio szukając fajnych ubrań trafiłam na rzeczy z Japan Style. I mam do was kilka pytań. Czy takie sklepy są tylko internetowe, czy też stacjonarne? Kupowałyście już z takich sklepów? Towary są dobrej jakości czy raczej kiepskie?

bluza zapinana na zamek z boku (swego czasu krzyk mody Japan Style) po kilku praniach wygląda gorzej niż ta z bazarku za 20 zł, którą mam 3 razy dłużej