|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Prezent dla taty...
...To bardzo trudne wyzwanie. Od niedawna w mojej rodzinie wprowadziliśmy znowy zwyczaj-nie kupujemy siwatecznych prezentów-każdy każemu, tylko losujemy jedną osobe. Ja wylosowałam mojego ukochanego Tatusia. Bardzo zalezy mi, żeby kupić mu coś wspaniałego, co go ucieszy, ale on jest trudny jesli chodzi o kupowanie prezentów. Wiem, że nie możecie wiedziec, co ucieszy mojego tatę, ale może zainspirujecie mnie pisząc, co Wy kupujecie swoim?
Dodam jeszcze-mój tata wiele czasu spędza przed komputerem, pomysł z kupowaniem ubrań odpada, z zamiłowania i wykształcenia jest fotografem, jego hobby jest ściąganie filmów z internetu, uwielbia Monthy Phytona, Rejs itd.., dostał juz wiele książek, słuch aswietnej muzyki, ale płyty ściaga z interneu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: Prezent dla taty...
A moze zegarek ??? moim zdaniem napweno by sie ucieszyl Nie musisz kupowac jakiegos drogiego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
jescze dodoam ze moglabym kupic jakis pokrowiec lub torbe na aparat lub jakas rzecz statyw lub cos innego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Zegarek, niesty odpada, niedawno kupił sobie świetny zegarek. Tak, własnie myślałam o czymś może ze sprzętu, albo jakims programie komputerowym do zabawy przy filmach, zdjęciach... Ale znam sie mało, więc gdyby jakieśpodpowiedzi, to bardzo chętnie. I dziękuję za dobre checi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Nutka nie gryzie!
|
Były tu juz rózniaste wątki o prezentach poszukaj w wyszukiwarce..
Zależy ile masz na to pieniążków...Ja proponuję: portfel,saszetkę, stojak na wino, coś do samochodu (wystarczy podjechać na stację),fajny brelok do kluczy,etui na komórkę,stojaczek na CD....Popytaj najlepiej w sklepie co do tych programów tam Ci doradzą.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Nutka nie gryzie!
|
i jeszcze propozycje naszej nieocenionej Dominiki
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/w-agora/view.php...key=1070680090
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dot.: Re: Prezent dla taty...
Mój tato dostał ode mnie rok temu taki designerski stojak na wino + 2 butelki dobrego trunku i był zachwycony
![]() W tym roku planuję coś z innej beczki - zestaw do golenia ![]() Ale oczywiście nie jakis tam marketowy z kompletów światecznych, tylko coś w tym guście: ![]() fotka z http://menspace.pl/muhle-kosmo-bog-o...sr-p14878.html Oczywiście to droga sprawa, więc zrzucimy się razem z mamą. tato lubi gangsterskie filmy a tem bossowie zawsze golą się tradycyjnie - albo takim czymś, albo brzytwą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.