|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() sikanie podczas stosunku?..
Witam, od kwietnia coraz częściej pojawia się u mnie zapalenie pęcherza, początkowo nie martwiłam się gdyż po 2-3dniach wszystko przechodziło. W lecie pierwszy raz udało mi się mieć kobiecy wytrysk, wszystko było w porządku, był bezbarwny i nie miał nieprzyjemnego zapachu. Później jednak pojawiał się nieprzyjemny zapach i zaczęłam martwić się że to mocz..Czy to możliwe? Jak zapobiec i czy ma to coś wspólnego z zapaleniem pęcherza?..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: sikanie podczas stosunku?..
Po pierwsze skąd ta pewność, że miałaś zapalenie pęcherza? Odwiedziłaś lekarza? Skoro czujesz jakiekolwiek nawracające dolegliwości, to wypadałoby się tam udać. No i badanie ogólne moczu oraz posiew, przede wszystkim.
Wracając do kobiecego wytrysku..Płyn takowy czasem zawiera ślady moczu-gdyż trafia do cewki moczowej i stamtąd jest wydzielany ![]() Więc myślę, że po kolorze i zapachu łatwo będzie stwierdzić, czy to "nieprzyjemna niespodzianka" albo ta pożądana kobieca ejakulacja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Zapalenie pęcherza łatwo zdefiniować, bo przy wydalaniu moczu jest uczucie pieczenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Autorko idź po skierowanie na badanie moczu, ewentualnie zrób na swój koszt, tylko pamietaj ze z porannego moczu, po dokładnym podmyciu. Będziesz miała pewność czy to jakaś infekcja czy nie. Jak infekcja bakteryjna to najlepiej odrazu posiew i z wynikami do lekarza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.