Więcej informacj oraz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania, znajdziesz pod pod adresem: FAQ rozłączenie
Mamy nadzieję, że okażą się pomocne.
Informacja o rozdzieleniu kont została wysłana na email, przypisany do konta, jeśli jej nie dostałyście, możliwe, że wpadła do Spamu - prosimy, sprawdźcie także folder Spam w swoim programie pocztowym.
Forum ślubneForum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.
W sobotę idę na próbną fryzurę. Do ślubu mam kupiony stroik idealnie do kwiatka na szyi przy sukience, tyle, że stroik ma takich kwiatków sztuk 3 i jest taki na grzebyku. Bardzo proszę Was Wizażanki o radę i propozycje. Dołączam zdjęcie sukni.
Dodam może, że jestem brunetką, włosy mam półdługie (tak z 5-10cm poza ramiona), ale cieniowane. Nie tak dawno zrobiłam sobie grzywkę, która aktualnie sięga mi do czubka nosa. Z tego względu zastanawiam się czy takie "przylizane" koczki da się u mnie zrobić... Może z włosami zaczesanymi na bok?? co o tym myślicie?? Jakoś w stylu tej dołączonej fryzury?? Albo tył jak ta druga?? Mam metlik w głowie. Jak każda z nas chciałabym wyglądać w tym dniu wyjątkowo, wdzięcznie i kobieco. Może macie gdzieś jakieś bardzo oryginalne fryzury - potrafię być odważna i gdyby któraś mnie zachwyciła - chętnie bym ją sobie wykonała na głowie musi jednak pasować do całości.