|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Licencjat, drobny problem.
Witam, mam pewien drobny problem, z którym nie potrafię sobie poradzić i szukam jakich nawet drobnych sugestii, za które będę bardzo wdzięczny.
Otóż muszę sformułować problem badawczy i hipotezę do zagadnienia zw. z zespołem muzycznym, a brzmi ono tak - analiza wybranych aspektów twórczości pod kątem twórczości. No i nie do końca rozumiem co się za tym kryje, a zwłaszcza za drugą częścią zdania. Kolejną rzeczą jest hipoteza do problemu - w jaki sposób muzyka zespoły... przyczynia się do kształtowania świadomości artystycznej. Tego też nie potrafię ugryźć odpowiednio. Macie jakieś sugestie względem tego ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Licencjat, drobny problem.
Nie wiem czy będę pomocna ale ja rozumiem to tak, że artyści tworzą muzykę i mają jakiś swój styl, nie zawsze jest on cały czas ten sam zależy od okresu, wieku, przeżyć i doświadczeń danej grupy np. zespół Queen ich twórczość na początku kariery a kilkanaście lat później znacznie się różni i miało na to wpływ wiele aspektów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Promotor nie chce mi pomóc w tym.
Abstrakyjka nie o to raczej chodzi. Aspekty twórczości, czyli o zarówno walory muzyczne jak i tekstowe tutaj chodzi na pewno, ale nie rozumiem jak do odnieść do sformułowania "pod kątem twórczości". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
hej mam problem ze sformulowaniem celu badan, moja praca ma tytul bhp w transporcie samochodowym i chce zbadac czy sa przestrzegane przepisy bhp ( czas pracy, przerwy itp.) czy sa one przydatne, co kierowcy chcieliby zmienic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.