|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Londyn- gdzie secondhand z ubraniami dla dzieci?
witajcie
za kilka tygodni jadę do Londynu i przy okazji chciałabym odwiedzić secondhand z ciuszkami dla dzieci. Chodzi mi o sklepy typu Charity itp. Gdzie mogę ich szukać? A może jakieś normalne sklepy polecacie z ubraniami marie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Londyn- gdzie secondhand z ubraniami dla dzieci?
Witaj,
Jeden z takich CharityShop znajduje się w pobliżu dworca Victoria, więc wystarczy udać się kilkaset metrów w stronę Tamizy w szereg uliczek pomiędzy Vauxhall Bridge Road a Belgrave Road. Z tego co pamiętam jest to Oxfam, albo Fara cały dedykowany najmłodszym. Serdeczności ! Wioletta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
To second handy też są zagranicą?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
a czemu nie??
na zakupy to tylko do Primarka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Z tym Primarkiem to się nie zgodzę. Owszem ... tanio, ładnie, kolorowo. Jakość natomiast delikatnie mówiąc słaba - najgorszej jakości bawełna lub same sztuczności. No chyba, że ktoś lubi co 2-3 prania kupić coś nowego, to ok ;-) Serdeczności. Wiolka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ja do Primarka wcale nie chodzé raczej bo odstraszajá mnie takie sieciówki. ich ubrania dla dzieci wogole mi sié nie podobajá natomiast wiem ze duzo osob sié tam zaopatruje ze wzglédu na cené stád moja sugestia.
co do jakosci, mam paré rzeczy z charity które okazaly sié Primarkowymi i uwazam ze nie jest taka zla - w kazdym razie nie rózni sié od nnych sieciowek ( a moze akurat trafily mi sié dobrze uszyte egzemplarze ). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.