|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
problem z współpracownikiem
Drogie Panie,
chciałabym się poradzić. mam dobrą prace i zależy mi na niej bardzo, ale ostatnio atmosfera zrobiła się dziwna. Współpracownik z którym kiedyś dogadywałam się bardzo dobrze nagle zaczął dziwnie się zachowywać, mam wrażenie że przeszkadzam tam. Mam wrażenie, że mnie lekceważy i nie słucha tego co do niego mówię, jest nadpobudliwy i zdenerwowany. to smutne bo krępuje to moje działania, mam wrażęnie że robię cały czas coś źle . W dodatku w bezpośredniej rozmowie ze mną zawsze patrzy się gdzieś indziej, przegląda strony w internecie i unika kontaktu wzrokowego. Chciałabym aby wróciła wcześniejsza atmosfera w pracy, tym bardziej że lubię to co robię. Zawsze starałam się być miła i wcześniej dogadywaliśmy się bardzo dobrze, dlatego nasza współpraca była owocna. Nawet nie przypominam sobie żebym zrobiła coś co moglo go tak wkurzyć. Zostawić ten projekt czy znosić jego dziwne zachowanie bez słowa ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: problem z współpracownikiem
A pytałas o co mu chodzi i dlaczego sie tak zachowuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
tak,
odpowiedział, że wszytko jest ok. Ale jednak trudno znieść atmosferę. Z innymi współpracownikami jest tak samo. Dodam, że wykonuję swoją pracę najlepiej jak potrafię i nie staram sie awansować ani kogoś zdyskwalifikować. Po porstu chcę nabyć doświadczenia jednocześnie ucząc się |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
piszesz, że z innymi pracownikami jest tak samo.
masz na myśli jego stosunek do nich, czy też wszyscy zaczęli się do Ciebie wrogo odnosić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
nie, między mną a innymi pracownikami jest ok, tak samo międyz nim a innymi pracownikami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Zagraj w otwarte karty i powiedz, że oczekujesz, żeby Ci powiedzieli, co się stało. Możliwe, że zrobiłaś coś (albo ktoś puścił plotę) że teraz Cię tak traktują. Na pewno nie masz nic na sumieniu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Więc może jemu praca/projekt/towrzystwo przestało odpowiadać,może ma problemy osobiste.Czasem ludzie nie potrafia zostwiac problemów w domu.Mysle,że powinien ktos z Was z nim porozmawiać,bo w tak ciezkiej atmosferze nie da sie dobrze pracowac.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Pogadałabym z nim jeszcze raz albo niech ktoś z reszty z nim pogada.
Zapytałabym co powoduje takie zachowanie które odbija się na współpracy i zaoferowała ewentualną pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.