|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
ide na urlop i boje się
Ide na urlop, na tydzień i boję się.
Będę myśleć o pracy (mam swój biznesik).Będę zamartwiać się o swoje klientki, o swoje pracownice, o obroty. Boję się o swoją mame o jej zdrowie i czy po chorobie poradzi sobie. ![]() Będę myśleć co się dzieje w firmie ale musze to wytrzymać dla rodziny dla męża i synka. ![]() To chore wiem.Pocieszcie mnie czy też tak macie?
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ide na urlop i boje się
Ehhssss Neonia, rozmawiałyśmy wiele na ten temat więc moje zdanie znasz i nie będę się powtarzać na Wizażu. Powinnaś dostać
![]() Nikt nie zasłużył sobie na urlop tak jak Ty! Od Twoich wakacji, Twojej przerwy w pracy i w ogóle oderwania się od codzienności świat się nie zawali!! Nakazuję ( ![]() ![]() ![]() Poza tym mam ochotę Ci powiedzieć "a nie mówiłam!" - urlop wypalił mimo Twoich czarnych myśli ![]() ![]() Ps. Czekam na pocztówkę z wakacji ![]() Ps2. Marta pytała o Ciebie, masz od niej pozdrowienia ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Neo ,zycze ci udanego urlopu a gdy wrocisz bedziesz zdziwiona ze swiat nadal istnieje i radzi sobie nawet bez ciebie
![]() glowa do góry ,bedzie dobrze ,baw sie dobrze i nie martw sie bo po co? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Neonko czy możesz choć przez chwilkę nie myśleć o pracy? Życie jest krótkie i musisz znależć chwilkę dla siebie dla rodziny...Praca to nie wszystko.Nie daj się zwariować.Wszystko będzie w porządku.A za parę dni będziesz się śmiala ze swoich obaw.Najważniejsze, abyś odpoczeła, bo to Ci się należy.Podładuj akumulatory do dalszej pracy.Tego Ci życzę z całego serca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Neonko kochana
![]() wiem, wiem-łatwo mówić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A więc jade!!!! Jutro będę już nad morzem.Mam nadzieje że się wycisze i odpoczne.Pozdrawiam was dziewczyny.Do poklikania
![]()
![]() |
#7 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Pozdrowiłam morze i wróciłam szczesliwa i silniejsza no i opalona!!!Było spokojnie, bez pośpiechu i stresów.Potrafie spędzac urlop z mężem, bo wiem ze wiele małżeństw nie potrafii razem wypoczywać, konfliktują się, męczą razem.
Nasze plaże są coraz piekniejsze a Polki bardziej romantyczne.... ![]() Nosi się korale,kwiaty we włosach w stylu Hawaje, okulary muchy i kapelusze, kolorowe stroje i piekne parea. Aha dominuje french manikur na paznokciach i błyszczący wizerunek ust, branzoletki, pierścionki na palcach nóg. Widziałam dobrze "zakonserwowaną" Kasie Niemczycką.Cóż świetnie wygląda...
![]() |
#9 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Mam nadzieję że wróciłaś zrelaksowana i w pełni sił ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.