|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Trwałość Sensi Armaniego??
Własnie dzis odebrałam przesyłkę. Kupiłam u tego sprzedawcy co zwykle
(rekomendowany na forum ![]() trwałe. Niestety tych swoich prawie już nie czuję, a minęly dopiero 3 godziny. Dlatego pytam jak u Was z trwałościa Sensi? Eh mam nadzieje, że się nie przejechałam po raz pierwszy na Allegro ![]() fakt cena była odrobine nizsza niż innych o pojemności 50 ml, ale robiłam u tego Pana już mase razy zakupy i zawsze było ok. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Trwałość Sensi Armaniego??
Witaj
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Moim osobistym zdaniem też
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Zamawiałam również na allegro 50tke i są bardzo trwałe, dopiero po 5 godz zapach jest naprawde ładny, utrzymuja sie cały dzień. Juz ich nie uzywam ale były trwałe. U jakiego sprzedawcy kupowalaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Sa trwale, ale powiem Ci, ze kiedy kupuje nowy zapach, czesto w pierwszym dniu go prawie nie czuje.Nie wiem czym to jest spowodowane, moge jedynie przypuszczac.Moze jest tak, bo jestem strasznie podekscytowana nowym zapachem i kiedy sie nim psikne, jestem bardzo skupiona na tym, czy go czuc, czy otoczenie go czuje,staram sie wylapac jak najwiecej tego zapachu i moze przez to za bardzo ,,zapycham" nim nos i w rezultacie niezbyt mocno go czuje.Przechodzi mi po dniu, dwoch, czasem dopiero trzech
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Golgie ja chyba mam ten sam syndro co Ty
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Sensi nie używałem (bo i jak niby ?) ale Mania EDT 100ml okazała się moją najszybciej wypsikaną flaszką w życiu.
Po tym niezbyt miłym i rozłożonym w czasie (na całe 100ml ) wydarzeniu, zraziłem się do A. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.