|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
tabletki antykoncepcyjne a bratek w tabletkach
Witam!
Zakupiłam dziś bratek w tabletkach na poprawę cery, niestety ulotka jest bardzo mała i nie ma informacji na temat reakcji z innymi lekami, chciałabym wiedzieć czy bratek w jakiś sposób obniża skuteczność przyjmowanych tabletek antykoncepcyjnych Yasmin?? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: tabletki antykoncepcyjne a bratek w tabletkach
raczej nie !
asia27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
dziurawiec obniza, bratej raczej nie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
raczej nie? a może ktoś wie na pewno?
od pewnego czasu piję herbatkę z bratka - ostatnio zwiększyłam dawkę a ze mam paranoję na punkcie (nie)skuteczności tabletek, zaczęłam się martwić. ten bratek lekkie rozwolnienie powoduje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja tez biorę tabletki anty i ostatnio łykam bratek w tabletkach. Nigdzie nie znalazłam jednoznacznej odpowiedzi czy on wplywa na tabletki anty czy nie. Bratek dziala oczyszczająco i moczopednie. Czy może ktos wie cos na ten temat? Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
"Picie naparu z bratka może więc korzystnie wpłynąć na zdrowie osób, które spożywają duże ilości mocno przetworzonych produktów lub regularnie przyjmują środki antykoncepcyjne (zatrzymujące wodę w organizmie)"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.