|
Notka |
|
Decoupage Pod-forum decoupage to miejsce przygotowane specjalnie dla miłośników tej techniki. Lubisz decoupage? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
to i ja się pochwalę :D a co!
Jedne z moich pierwszych prac decoupage i jak na razie ostatnie, bo czasu albo warunków brak. Tak to jest jak się pisze prace mgr, a w domu trwa remont :/
Podkładka z motylkiem była w ogóle moją pierwszą pracą i do tej pory nie wiem, jak się robi takie ładne spękania. Szczęście początkującego ![]() Pudełeczko na serwetki i podkładki do kompletu robione na Dzień Matki. Mama zadowolona ![]() Jakość zdjęć średnia, bo robione komórką, ale chyba coś tam widać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: to i ja się pochwalę :D a co!
Bardzo mi się podoba. Sama też się zabieram powoli za decoupage. MagJa chwal się jak stworzysz coś nowego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak się obronię i remont się skończy, to pewnie wezmę się do twórczej pracy, bo od dawna mam na nią ochotę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja też mam ochotę na taką twórczość, bo strasznie mi sie podoba to, co tu robicie..ale ja to mam dwie lewe ręce i wolę się nie załamywać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
śliczne
![]() MagJa ja swoja pracę mag. złozyłam w poniedziałek w dziekanacie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
bardzo ladne
![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
MagJa, Kodeina - trzymam kciuki za Wasze prace (eh, jak sie ciesze, ze to juz za mna
![]() MagJa - jestem pod wrazeniem Twoich spekan ![]() ![]() komplecik sliczny! ![]()
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ![]() ************************* ********************** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za pochwały
![]() ![]() karmeleiro - nie martw się, ja już takich spękań nie umiem powtórzyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
hihi, te spekania to dla mnie wciaz czarna magia
![]()
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ![]() ************************* ********************** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.