|
|||||||
| Notka |
|
| Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
turytyka i rekreacja UMCS
warto iść na ten kierunek właśnie na umcs? ciężko jest się dostać? jakie były progi w tym roku, co zdawać na maturze i na jakim poziomie by się dostać?
może ktoś podzieli się swoją opinią, doświadczeniami
Edytowane przez anotherlove Czas edycji: 2013-11-19 o 17:02 |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: turytyka i rekreacja UMCS
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
ja studiuje na UMCS w Lublinie i nawet jest fajnie, ja jestem już na drugim stopniu i na innym wydziale, ale po turystyce nic nie masz bo gdzie prace znajdziesz? ja wybrała bym na twoim miejscu inny kierunek. Ale uczelnia w porządku.
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
<szydera>
|
|
|
#5 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Teraz po żadnych studiach może poza medycyną, prawem nie ma pracy ![]() Sama rozmyślam nad tym kierunkiem, bo niestety chyba nic innego nie widzę dla siebie wiem, że może nie jest to zbyt rozsądne ale.. mam pomysł na przyszłość, a jak wyjdzie, zobaczymy.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Moi znajomi to studiują i słyszałam różne opinie, na pewno nie jest ciężko a dostać się zależy od uczelni. Z własnego doświadczenia powiem Tobie żeby wybierać coś co Cię interesuje, i nie ma co patrzeć czy praca po tym będzie czy nie, chodzi o to, aby studia były przyjemnością a nie męczyć się z czymś co Ci nie odpowiada tylko dlatego, że ktoś powiedział, że po tym będzie praca.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny studiuje tir3 rok. Czas na prace licencjacka szykan inspiracji co do tematu z rekreacji czy macie jakieś interesujące propozycję? Cos z aerobikiem fitness rekreacja ruchowa
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

wiem, że może nie jest to zbyt rozsądne ale.. mam pomysł na przyszłość, a jak wyjdzie, zobaczymy.