|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jak nie zaprzepaścić efektów? a ja właśnie to robię!
Od czerwca do sierpnia tego roku schudłam ok. 8 kg (z wagi 63kg do 55kg przy wzroście 165 cm). Dieta polegała na ograniczeniu węglowodanów do minimum i ćwiczenia (ok. 1 godz. dziennie a czasami i dłużej).
Efekt osiągnęłam i co? Zaczęłam znowu jeść słodycze i inne "niedozwolone" rzeczy. Po prostu już mi się nie chce pilnować, wstąpił we mnie jakiś straszny leń. Mój orbitrek stoi w kącie zakurzony a ja leżę na wyrku i oglądam TV zamiast poćwiczyć, jak to wcześniej bywało. Może to przez to że kończy się lato?
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
Kochana gratuluje takie wyniku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: jak nie zaprzepaścić efektów? a ja właśnie to robię!
Ja kilka miesięcy temu schudłam 9kg. Od tamtej pory staram jednek pilnowac się. Co nie znaczy, ze odmawiam sobie słodkości. Owszem, nie jem wszystkiego co ma czekoladę lub jakąś masę (torty itp.), ale pozwalam sobie na rózne ciasta z owocami, babki drożdżowe, czasem jakieś ciasteczka, małe wafelki... I trzymam się jakoś.
![]() Wolę permanentne uczucie zadowolenia, niż chwilę przyjemności, której będę żałować. ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]()
Droga ewka. mnk Zgadzam się z Tobą w 100%
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja schudłam juz 8 kg i kupie dziś CLA, mimo że nadla sie odchudzam mam nadzieje ze pomoze mi utrzymac wage i ze nie dorwie mnie len
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja od maja do wrzesnia schudlam 13 kg. z 63 na 50 i jestem zadowolona bo udaje mi sie utrzymywac wage,chociaz czasami straszliwie mi sie nie chce.i wiem dobrze ile to kosztuje wysilku.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
No w sumie, to trudno powiedzieć. Moze to być przez lato, moze przez telewizor(na coś trzeba zgonić
![]() Ale pocieszeniem jest fakt, jaki zdradził mi kiedyś kolega. Podobno strasznie duuuużżżżooooo kalorii spala się podczas uprawiania "nierządu". Nie wiem jednak w jakim jesteś wieku. Nie chcę Cię do niczego namawiać, a jedynie zaproponować jakiś alternatywny sposób na zachowanie zdrowia ![]() A wiadomo,że taki seks to też wiele przyjemności... NO i proszę, mamy dwie pieczenie na jednym ogniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
no "troche" sie tych kalorii wtedy spala
![]()
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Inch nie latwo "wkrecic sie" miedzy baby
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Hehehe, Suzana, ale masz pomysły.
![]() Wyobraziłam sobie własnie jakiś poradnik sztuki miłosnej i pod opisem tej pozycji, dopisek drobnym druczkiem: "trzeba jednak uważac, by nie zabić partnera". ![]() Ale poważnie, trzebaby sie nieźle nagimnastykować w łóżku, żeby odbiło się to spadkiem wagi, albo przynajmniej utrzymaniem obecnej, skoro się zajadamy słodyczami. Ja też muszę się przyznać, że gdzies od tygodnia odczuwam wzmozony apetyt na wszystko, nie tylko słodycze. Mam nadzieje, że to minie, i apetyt nie weźmie góry nad zdrowym rozsądkiem.
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
3 kg już wróciły! Chyba się za mną stęskniły. Ja za nimi wcale! No ale nie ma się czemu dziwić, wczoraj np. zjadłam wieczorem 3 kromki chleba z nutellą, a na śniadanie słodka buła z budyniem.
Kumi - jeśli chodzi o seksik - to jestem pełnoletnia od dosyć dawna i w dodatku mam męża!
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Suz,jakie pomysly
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ewka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Inch Twoje pomysly zawsze poprawiaja mi humor ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
proponuje thermalpro,albo clenbuterol to jedyne skuteczne spalcze.no i nie mozna odstawiac cwiczen aerobowych,bo natura czlowieka juz taka jest ze wpada w skrajnosci w skrajnosc,albo chudne albo tyje..
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
![]()
Hmmmm. No to może by założyć specjalny wątek, tylko nie wiem, na którym forum: Fantazje erotyczne a spalanie kalorii i inne wyobrazenia z łóżka rodem???
![]() Chyba najlepiej na fitnessie jednak,tu tyle ludzi,dużo doswiadczeń ![]() A Ewce muszę powiedzieć, ze jest to całkiem możliwe, dopóki partnerzy nie polewają sie czekoladą... Wtedy robi się już bardzo kalorycznie ![]() No dobra moze wystarczy... Jeszcze mnie jakiś moderator wyrzuci :P P.S. Jak się wstawia emotki? Super jest ten kulający się ze śmiechu ludek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.