|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
kto ze mną pogłówkuje? :)
Mam liczne rodzeństwo, każde z nich ma już swoją drugą połówkę. Do tej pory prezenty świateczne kupowałam każdemu z osobna, czyli cos dla brata, osobno dla bratowej, tak samo z siostrą i jej mężem. Teraz chciałabym kupić im prezenty "w parach" . Cos wspólnego dla brata i bratowej, siostry i szwagra itd. Potrzebuję 5 takich zestawów najlepiej różnych, przy czym problemem jest ograniczony budżet. O ile droższe prezenty nie byłyby trudne do wymyślenia (cokolwiek do domu,koc,filiżanki,blende r,urządzenia do kuchni iiittddd.) o tyle prezenty za mniejszą cenę ciężko mi przychodzą do głowy. Tak wiem że jest wątke z takimi prezentami,jednak ja nie znalazłam w nim tego co mnie interesuje. Na parę chcę wydać do 50 zł, no i dodam że większość mojego rodzeństwa jest już jakiś czas po ślubie, mieszkają razem więc domy mają w pełni wyposażone. Pomożecie?
![]()
![]() Edytowane przez fioletowe okulary Czas edycji: 2013-11-11 o 17:41 Powód: . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
![]()
Chciałabym mojemu rodzeństwu dać własnoręcznie zrobiony prezent. Mam jednak problem z wybraniem co zrobić
![]() Myślałam nad tym, żeby dla brata, który uwielbia piłkę nożną oraz jazdę na rowerze zrobić kalendarz z piłkarzami, a dla siostry, która próbuje brać ze mnie przykład i od czasu do czasu lubi coś poczytać, mini książeczkę z wierszami dla dzieci ![]() Mój brat ma 11 lat, a siostra 8. Obydwoje nie przepadają za nauką. Siostra lubi bawić się w lekarza i fryzjerkę, brat mógłby cały dzień uprawiać sport lub siedzieć przed laptopem i gadać z kolegą przez skypa. Bardzo proszę o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Własnoręczny prezent na Mikołajki dla rodzeństwa :)
Może nie koniecznie sama to zrobisz, ale w sumie wytwór jest ręczny i bardzo ciekawy. Bo nawet kogoś kto by się takiego prezentu nie spodziewał, będzie zadowolony ! wejdź sobie xxxxx
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2013-11-17 o 17:33 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Własnoręczny prezent na Mikołajki dla rodzeństwa :)
Cytat:
![]() A dla sisotrzyczki, ksiazeczke z wierszami i do tego jakąś fajną zakładkę kolorową ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: kto ze mną pogłówkuje? :)
Może jakieś bilety do kina/teatru/koncert? Dobre wino? 2 ładne kubki też powinny się zmieścić w budżecie. Jakieś ciekawe jedzenie, jeśli ktoś jest smakoszem, książka kucharska. Zastanów się co lubią robić wspólnie i spróbuj coś z tym związanego. Ludzie zwykle nie posiadają kosztownych pasji, a nawet jeśli zawsze można kupić coś tylko w części z nią związanego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dot.: kto ze mną pogłówkuje? :)
wino jest dobrym pomysłem
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.