Sex czy mo¿e co¶ wiêcej - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania zwi±zane z ¿yciem seksualnym lub szukasz porady? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, dodaj opiniê.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-11-23, 22:57   #1
ania0601
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4

Sex czy mo¿e co¶ wiêcej

Witam was drogie panie, mam ma³y problem i nie wiem jak sobie z nim poradziæ, od jakiego¶ czasu wpada do mnie masa¿ysta na masa¿, poniewa¿ mam problem z krêgos³upem. Fajny, mlody, mi³y ch³opak. Troszkê siê nie mo¿na powiedzieæ ¿e zaprzyja¼nili¶my ale utrzymujemy kontakt, on pisze co u mnie jak siê czuje, jak krêgos³up. Problem w tym, ¿e on mi siê cholernie podoba. (czy ja jemu? my¶lê ¿e tak, chyba ¿e dobrze blefuje). Rozmowy te¿ czasem schodz± na pikantniejsze rozmowy. W koñcu on i ja jeste¶my doro¶li i wiemy co i jak. Ostatnia jego wizyta u mnie skoñczy³a siê na przyjemnych pieszczotach i ja by³am w siódmym niebie i mam nadziejê, ¿e on tak¿e, chocia¿ do sexu nie dosz³o. No w³a¶nie i tu pojawia siê mój problem, bo z jednej strony strasznie mnie poci±ga i chcia³abym ale z drugiej nie krêc± mnie przecie¿ jednorazowe wyskoki. Nie wiem co dalej robiæ, bo szczerze mówi±c to nie wiem jak siê zakoñczy nasza nastêpna wizyta, jego u mnie. Bardzo chcia³abym siê do niego zbli¿yæ nie tylko w sposób namietny (sex) ale te¿ w sposób bli¿szy tzn bycie razem, mo¿e to jest za wcze¶nie o tym mowa, bo niby siê znamy ju¿ pó³ roku ale to tylko z masa¿y i sms-ów. Nigdy nie zaproponowa³ wspólnego wyj¶cia, kino, kolacja czy czym podobne. Sama nie wiem co mam my¶leæ.
ania0601 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-24, 07:57   #2
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 3 684
Dot.: Sex czy mo¿e co¶ wiêcej

Cytat:
Napisane przez ania0601 Poka¿ wiadomo¶æ
Witam was drogie panie, mam ma³y problem i nie wiem jak sobie z nim poradziæ, od jakiego¶ czasu wpada do mnie masa¿ysta na masa¿, poniewa¿ mam problem z krêgos³upem. Fajny, mlody, mi³y ch³opak. Troszkê siê nie mo¿na powiedzieæ ¿e zaprzyja¼nili¶my ale utrzymujemy kontakt, on pisze co u mnie jak siê czuje, jak krêgos³up. Problem w tym, ¿e on mi siê cholernie podoba. (czy ja jemu? my¶lê ¿e tak, chyba ¿e dobrze blefuje). Rozmowy te¿ czasem schodz± na pikantniejsze rozmowy. W koñcu on i ja jeste¶my doro¶li i wiemy co i jak. Ostatnia jego wizyta u mnie skoñczy³a siê na przyjemnych pieszczotach i ja by³am w siódmym niebie i mam nadziejê, ¿e on tak¿e, chocia¿ do sexu nie dosz³o. No w³a¶nie i tu pojawia siê mój problem, bo z jednej strony strasznie mnie poci±ga i chcia³abym ale z drugiej nie krêc± mnie przecie¿ jednorazowe wyskoki. Nie wiem co dalej robiæ, bo szczerze mówi±c to nie wiem jak siê zakoñczy nasza nastêpna wizyta, jego u mnie. Bardzo chcia³abym siê do niego zbli¿yæ nie tylko w sposób namietny (sex) ale te¿ w sposób bli¿szy tzn bycie razem, mo¿e to jest za wcze¶nie o tym mowa, bo niby siê znamy ju¿ pó³ roku ale to tylko z masa¿y i sms-ów. Nigdy nie zaproponowa³ wspólnego wyj¶cia, kino, kolacja czy czym podobne. Sama nie wiem co mam my¶leæ.
Wiesz nie tak ³atwo przej¶æ z facetem od seksu do zwi±zku. A skoro przez pó³ roku on nic nie zaproponowa³, to byæ mo¿e ma dziewczynê ¿onê, a szuka romansu.
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-24, 15:24   #3
201703061208
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 690

szczerze? nie nastawia³abym siê tutaj na rozwój czego¶ powa¿niejszego, w ogóle mi by by³o szkoda czasu na flirty i rozkminy nad masa¿yst±, z tego wzglêdu ¿e pewnie niejedn± kobitkê obraca w ten sam sposób
201703061208 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-24, 17:20   #4
ania0601
Przyczajenie

No to mnie nie pocieszyli¶cie. Do tej pory te¿ tak my¶la³am, to jest tak, ¿e rozum mówi co innego i serce mówi co innego.
Stary 2013-11-25, 18:39   #5
201703061208
Konto usuniête

lepiej wiedzieæ wcze¶niej, ni¿ przywi±zaæ siê, stworzyæ wiêzi uczuciowe i wizjê "uskrzydlaj±cej mi³o¶ci" a chwilê pó¼niej brutalny spadek z niebios i gorzkie rozczarowanie
Stary 2013-11-25, 20:16   #6
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 12 112

a ja bym to ci±gnê³a dalej i czeka³a na rozwój sytuacji
No i ¿adnych rozmów o wspólnej przysz³o¶ci (na razie, dopóki nic nie jest pewne )
Skoro krêci Ciê jako facet, jak czekasz na jego wizytê to masz dreszcze i takie tam objawy zauroczenia to po co to przerywaæ?
Tak na prawdê nie masz nic do stracenia, a nawet jak co¶ nie wyjdzie, on nie bêdzie siê anga¿owa³, skoñcz± siê pikantne rozmowy to zawsze mo¿esz zmieniæ masa¿ystê
A nawet jak by mia³o nie wyj¶æ to bêdziesz mia³a satysfakcjê, ¿e co¶ zrobi³a¶ w kierunku ¿eby wysz³o.
Co prawda trzeba zak³adaæ tak± opcjê jak pisa³y dziewczyny - byæ mo¿e "niejedn± kobitkê obraca w ten sam sposób" i musisz mieæ tego ¶wiadomo¶æ - to podobno przystojny, mi³y, czaruj±cy facet wiêc zafascynowanie nim pewnie jest wielkie. Nie nastawiaj siê na co¶ wielkiego, ale te¿ nie koñcz nagle, tylko poczekaj i samo siê jako¶ u³o¿y
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-25, 21:55   #7
ania0601
Przyczajenie

Czyli co mam w takim razie robiæ? czekaæ nie wiadomo na co czy dzia³aæ samemu (tylko jak)?

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-11-25, 22:13   #8
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 12 112

nikt Ci nie doradzi co bêdzie dla Ciebie najlepsze - sama musisz siê zastanowiæ czego tak na prawdê chcesz.

ja na Twoim miejscu bym czeka³a "na nie wiadomo co". Zak³adaj±c, ¿e by³abym singlem i ¿e lubi³abym takie "akcje" i nie oczekiwa³abym jaki¶ zobowi±zañ z tego.

Ale skoro pisa³a¶, ¿e nie krêc± Ciê jednorazowe wyskoki to mo¿e odpu¶æ? Chocia¿ jak ju¿ by³y pieszczoty... No nie wiem
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-26, 00:06   #9
Individualist
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 519

Znacie siê pó³ roku, on Ciê krêci , Ty go chyba te¿ (z tego co piszesz) i on zbli¿a siê do Ciebie przez pieszczoty a w ¿yciu nie zaprosi³ Ciê chocia¿ na kawê. Skoro nie bawi± Ciê jednorazowe wyskoki to wg mnie szkoda marnowaæ na niego czas.
Stary 2013-12-01, 00:41   #10
ujagny_blog
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 164

Cytat:
Napisane przez Individualist Poka¿ wiadomo¶æ
Znacie siê pó³ roku, on Ciê krêci , Ty go chyba te¿ (z tego co piszesz) i on zbli¿a siê do Ciebie przez pieszczoty a w ¿yciu nie zaprosi³ Ciê chocia¿ na kawê. Skoro nie bawi± Ciê jednorazowe wyskoki to wg mnie szkoda marnowaæ na niego czas.
Zgadzam siê. Jakby¶ mu wpad³a w oko, ju¿ dawno zaproponowa³by Ci randkê. Na Twoim miejscu nie mia³abym z³udzeñ. Je¶li czujesz, ¿e zaczyna Ci zale¿eæ - zmieñ masa¿ystê, oszczêdzisz sobie sercowej rekonwalescencji za jaki¶ czas.
Stary 2013-12-01, 11:11   #11
Venom666
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 20

Nie rozumie, twoich rozterek. Tytu³ twojego tematu: "Sex czy mo¿e co¶ wiêcej". Pytasz siê, czy masz siê pukn±æ z masa¿yst± i czy mo¿e ci±gn±æ dalej t± znajomo¶æ ju¿ w formie zwi±zku. Odpowied¼ jest prosta, na to czy z tego wyniknie co¶ wiêcej, nikt tutaj Ci nie odpowie. Najlepiej bêdzie, jak sama masa¿y¶cie zaproponujesz wyj¶cie na kawê. On pewnie nie rzuci³ tak± propozycj±, poniewa¿ by³oby to nieprofesjonalne z jego strony i pewnie siê obawia, ¿e potraktujesz to jako natrêctwo z jego strony. To czy siê ta znajomo¶æ przerodzi w zwi±zek zale¿eæ bêdzie od was. A to czy masz z nim wskoczyæ do ³ó¿ka, to twoja sprawa, facet Ci siê podoba, robisz siê wilgotna i masz ochotê na bzykanko to do dzie³a. Spe³nij swoje zachcianki.
Venom666 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-02, 20:57   #12
ekrystal
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 183

Ja bym jednak szczerze z nim pogada³a. (Ale to tylko moje zdanie).
Z do¶wiadczenia wiem ¿e faceci s± niedomy¶lini i mo¿e to siê tak ci±gn±æ latami a¿ bedzie za pó¼no bo inna im zakrêci w g³owie,-taka która nie bedzie za du¿o siê zastanawiaæ tylko przyst±pi do dzie³a. Kole¿anka wy¿ej ma racjê byc mo¿e on siê boi ¿e to bêdzie nieprofesjonalne lub ¿e straci klientkê je¶li wykroczy poza te spotkania, ale to ty lepiej go znasz ni¿ my i tylko ty mo¿esz stwierdziæ na ile co jest realne i prawdopodobne.
ekrystal jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-03, 19:00   #13
201703061208
Konto usuniête

ej ale nie brzmi dziwnie wypowied¼ powa¿nej, nawet do¶æ wyzwolonej kobiety-chcê siê z Tob± przespaæ a pó¼niej zobaczymy co bêdzie, jak fajnie zostajemy razem, jak nie dajemy spokój. Ja bym za nic nie wyskoczy³a z takim tekstem ¿eby nie uzna³ mnie za jak±¶ niewy¿yt±, szalon± babkê tzn. póki co to ch³opaki w moim wieku w takich tekstach przoduj± ale kto by s³ucha³ nabuzowanych hormonami wyrostków.
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Seks

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.