|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Służba wojskowa na Akademii Medycznej
Ostatnio pomyślałam sobie, że jak nie dostanę się na upragniowy kierunek na Uniwersytecie Śląskim, to złożę dokumenty na Śląską Akademię Medyczną, Wydział Zdrowia Publicznego. Coś mi się jednak obiło o uszy, że studenci AM muszą odbyć obowiązkową służbę wojskową, niezaleźnie od kierunku. Czy ktoś wie coś na ten temat? Czy to prawda? Nie mogę się dokopać do tych informacji na stronie AM.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Służba wojskowa na Akademii Medycznej
ja studiuję na poznańskiej AM na Wydziale Nauk o Zdrowiu (będę zaczynać 2 rok) i na razie nic nam o tym nie wiadomo. Widywałam jednak w dziekanacie ogłoszenia dla 2 roku o jakichś wykładach czy ćwiczeniach z przysposobienia obronnego, ale były to chyba zajęcia dobrowolne.
Moja koleżanka która kończyła dwuletnie studium analityki medycznej była na komisji wojskowej i ma wyrobioną książeczkę.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
to raczej nie dotyczy kobiet
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
też tak myślałam dopóki koleżanka nie pokazała mi swojej książeczki wojskowej..
jak się rozpocznie rok akademicki i czegoś się dowiem to dam znać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze trochę czasu na wybór studiów, ale będę wdzięczna za wszelkie informacje. Jak mam biegać przez przeszkody na jakimś poligonie to dziękuję bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
![]()
Ja od października zaczynam studia na AM i już wielokrotnie słyszałam, że na większości (ale nie wszystkich) kierunkach, obowiązuje przeszkolenie wojskowe. Nie wiem dokładnie na czym to polega i jak to się odbywa. Zapewne wszystko nam powiedzą...
![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja 5 lat temu skonczylam farmacje na SlAMie i nie mialam zadnego wojska. Caly rok nie mial, wlaczajac chlopakow. Moze teraz cos zmienili...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Nie straszcie
![]() Zaczynam w poniedziałek 4 rok studiów na AM i na razie nic nie słyszałam o służbie wojskowej. A na pewno nic takiego nie było obowiązkowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.