|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Seks na pierwszym "spotkaniu"
.W sobotę byłam na imprezie z byłym facetem. On trochę za dużo wypił i robił jakieś akcje że gadam z jego kolegą po czym zostawił mnie samą z jego znajomymi a on sam pojechał do domu. I tu się zaczyna najgorsze :/
W/w kolega zaproponował mi żebyśmy też już pojechali z tej imprezy i zaprosił mnie do siebie. Nie wiem skąd u mnie pojawiła się zgoda na propozycję bo zwykle w takich sytuacjach odmawiałam. U niego rozmawialiśmy po czym doszło do seksu. Tzn próbowaliśmy się kochać ponieważ były ogromne problemy z wejściem we mnie. Chciałam to zrobić bo miałam na to ochotę a nie mogliśmy bo czułam jakiś opór tam w pochwie próbowaliśmy różnych pozycji i tylko trochę udało się włożyć. Po wszystkim zauważyłam mocne brązowe krwawienie. Mślałam że to pookresowe plamienia ale wątpie bo okres skończył mi się kilka dni temu a tu już drugi dzień ze mnie leci ta brązowa wydzielina.Drugim moim problemem jest to że chyba za bardzo nakręciłam się na tę znajomość a w/w chłopak chyba nie za bardzo. Pytał się mnie kiedy się spotkamy, odezwał się po odwiezieniu mnie do domu ale jakoś tak dziwnie pisał. Tak obojętnie? Dziś milczy. Brakowało mi przytulenia, brakowało mi obecności drugiej osoby, brakowało mi seksu i wszystkiego co związane z byciem z facetem i dlatego się tak nakręciłam. Seks to był mój świadomy wybór a teraz chodzę jak struta bo chciałabym kontynuować tę znajomość a on chyba nie za bardzo. Jak sobie go wybić z głowy? Czy miała któraś z Was podobną sytuację? Edytowane przez 67660fbe4431ef874c547a9fe9d74590b5092d2a_69337201e3f4a Czas edycji: 2013-12-24 o 16:13 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Seks na pierwszym "spotkaniu"
nie, nawet mój umysł tego nie ogarnia. Ale ja może z innego świata
a że facet wydaje się mało zainteresowany? cóż ...
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
masz problem z brazowym plamieniem czy z facetem?
facet po prostu chciał sie z Toba przespac i tyle a plamienie to po okresie
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
No i po co zakladasz watek, jak go za chwile usuwasz
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;44274260]No to czekaj na bana tymczasowego, będziesz miała jeszcze 2 tygodnie na rozmyślania.[/QUOTE]
|
|
#9 |
|
.
|
baby, czemu nie cytujecie całości?!
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.

próbowaliśmy różnych pozycji i tylko trochę udało się włożyć. Po wszystkim zauważyłam mocne brązowe krwawienie. Mślałam że to pookresowe plamienia ale wątpie bo okres skończył mi się kilka dni temu a tu już drugi dzień ze mnie leci ta brązowa wydzielina.