|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
LEJDISKI - najwspanialsze babeczki pod słońcem- cz.V oficjalnie rozpoczęta:)WITAM WSZYSTKIE LEJDISKI (Alkamor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapraszamy również nowe lejdiski oraz te które się zagubiły gdzieś ![]() Z przyjemnością otwieram kolejną, tym razem już piątą część naszego wspaniałego wątku! Witam wszystkie kochane LEJDISKI z którymi można pogadać na każdy temat ![]() Dla zainteresowanych - nasze rozmowy toczyły się tutaj: Część I Część II Część III Część IV
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2010-04-09 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LEJDISKI - najwspanialsze babeczki pod słońcem- cz.V oficjalnie rozpoczęta:)
hello.. witam, witam.. imprezke czas zaczac
![]() ![]() Alkamorku.. powiedz mezowi o obawach.. Ty jestes sliczna, naprawde nie wiem skad to sie bierze..chyba z braku komplementow i zainteresowania.. ak myślę.. po sobie sadzac hmm ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LEJDISKI - najwspanialsze babeczki pod słońcem- cz.V oficjalnie rozpoczęta:)
eluśka - dziękuję
![]() ![]() ![]() a gdzie motylek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alkamor ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
gusiak - mąż wstaje o 3 w nocy bo na 4tą rano ma do pracy więc raczej nic z tego
![]() ![]() pokaż te paznokcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
stawiam kolejke
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Aluśka ja mysle ze sexi w sukience wygladasz
![]() ja jutro bym chciala zalozyc.. ale nie mam :P hehe trza sie zaopatrzyc ![]() ostatnio mi bylo milo..jak tz bym caly czas przy mnie na disco..i mnie jego koledzy zaczepiali..a na 2 dzien tez kolega zaczepial.. i nawet byl zazdrosny ![]() ![]() chociaz nie obylo sie o kilka sprzeczek :P ale to chyba sila charakteru..a ja myslalam ze jestem slaba..jednak nie... a moze to ten moj upor.. i brak luzu ![]() Aguś.. a pazurki to masz jakies specialne..? czy frencz..? bo chyba nie doczytalam.. wlasnie zjadlam paste z twarodu i szynki plus szczypiorek..kto chce calusa haha ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Aguś jaki piekny wstep mamy ![]() ![]() wiecie co LUBIĘ WAS..!!! ![]() taki mam pzyplyw nastroju :P a teraz robie brzuszki..zeby cos ze soba zrobic podoba Wam sie imie MAJA lub WERONIKA..? GARFI helloł ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Maja mi się podoba
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
http://demotywatory.pl/1372522/Razem-ze-mna-kundel-bury
wynalazl moj kolega.. ![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
no właśnie, Alinko, pamiętasz jak któraś zdanie swojego taty przytoczyła(Aliszcze chyba) wróć i przeczytaj zdanie faceta.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() JA TEŻ ![]() podoba Wam sie imie MAJA lub WERONIKA..? [/QUOTE]Maja ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Gusiaczku gratuluje pracy
![]() My właśnie wróciliśmy z wypadu z Oławy i padam. Bd jutro Ciaoooo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Tadzieusz - Ty generalnie coś nas mało ostatnio odwiedzasz
![]() Domi - a właśnie rozliczył Wam ten kolega PIT ?? bo ciekawa jestem ![]() ciekawe jak tam syla ![]() ![]() dziecko już śpi a ja piffko piję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
U mnie w domu panuje rotawirus, takze nie za fajnie jest
![]() ![]() jutro szkoła, od poniedzialku znow praca, ciagle w biegu yhh.... no dobra, pomarudzilam to moge isc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=977083261&c=2
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=976629470&c=2 http://moda.allegro.pl/item980607454...bluzeczka.html http://moda.allegro.pl/item981830847...ers_h_m_m.html http://moda.allegro.pl/item976721961...asny_braz.html http://moda.allegro.pl/item978988564...aczkach_m.html podobuje mi sie to ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Maja, Majeczka, Majusia ..hihi ![]() łaadne.. dla tz sie podoab tez ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Alkamor..a drinka probowalas.. ten niebieski..odlot ![]() Aguś i jak Ci wyszly zelki..? ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
no właśnie chciałam ją namówic, żeby zdjęcia wstawiła
![]() ta przedostatnia bluzka faaajna,.taka sexi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
nio mi sie paski zawsze srednio podobaly.. ale teraz tak.. ale czy pasuja.. nie ma nic w paski..
w mojej miescinie chinczyki otworzyli sklep z ciuchami.. jutro zajrze zobacze co tam za szmatki sa.. Garfi.. oj..teraz chyba panuje taki wirus..ja tez mialam rozstroj zoladka ostatnio..trzymaj sie... ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Gusiak brawo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja tak Was przelecialam narazie ![]() Alkamor to nie kolega tylko obcy koles. W przyszlym tygodniu idziemy to w koncu zaniesc. Ja chyba bede robila kurs rachunkowosci. Mam skonczone studia ekonomiczne a nic praktycznego z nich nie wynioslam. Jedynie ARiMR to moja "specjalnosc" a i tak juz nic z tego nie pamietam ![]() Elusia imie Maja mi sie podoba, ale, niestety teraz jest wysyp Mai. Nawet Mamuski pisaly, ze podcza chrztu bylo np. 14 chrztow w ciagu Mszy w tym bodajze 3 czy 4 Maje i 3 Zuzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
zmykam sie kapac i przed tv..na tvp1 jakis film.. ojciec panny mlodej 2 leci
---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- u mnie Domiś to nie jest popularne imię wcale.. wiesz..? u mnie to imie uchodzi za nie fajne.. ![]() zawsze jakies sa popularne... ![]()
![]() |
#22 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie w mieście są dwa takie spore sklepy "chińczyów" i niektóre rzeczy są naprawdę fajne ![]() Cytat:
![]() z imionami to jest różnie.Mi każdy mówił ,że teraz co drugie dziecko Jakub a w roczniku mojego Kuby żadnego nie znam ![]() a co do chrztu to dlatego ja się cieszę, że mieliśmy w piątek i tylko KUBA miał wtedy chrzest a nie 1500 innych dzieci ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
w razie czego mam Weronika.. Aleksandra,
Sebastian, Paweł, Michał :P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
też chcieliśmy dać Sebastian ale trochę to za długie stwierdziliśmy, a Seba to tak jakoś inaczej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
uciekam laseczki..
![]() ![]() Sebek.. ![]() u mnie w rodzinie jest Michał, Konrad, Ewelina, Mateusz, Daniel, Klaudia, Damian, u tz Iwona, Ania, Sebastian, Magda, Ernest.. ![]() bo babbciach by bylo.. Krystyna od tz, ode mnie Maria, Genowefa :P.. a po dziadkach Aleksander, Zenon.. ciekawe nie..?
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2010-04-09 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
moja kuzynka dala swojemu synkowi Sebastian na imie
![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- ja juz uciekam ![]() wy tez sie 3majcie jakos, wpadne do was jak znajde chwilke czasu ![]() apapapapapapapapapapap |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a pazurki, chciałyście to macie ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to jakoś tak nie lubię jak ktoś daje po dziadkach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Gusiak ja sie na paznokciach nie znam, ale malo widze
![]() ![]() ![]() Ja juz przestalam przeciekac ![]() ![]() Mi tez sie za bardzo nie podoba nadawanie imion po dziadku czy po ojcu ![]() Alkamor moze pokarm zaniknac tak z dnia na dzien?bo na innym watku kolezanka napisala, ze od cwzoraj nagle prawie w ogole nie ma pokarmu, gdzie potrafila odciagnac 400 ml ![]() (ja najwicej to z jednej odciagnelam i to po nocy 160ml) ![]() a dzis mialam zabawna sytuacje ![]() ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2010-04-09 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy może ale tak zupełnie z dnia na dzień to dziwne ??
![]() ![]() ![]() ![]() P.S ja potrafiłam 250ml w 10 min odciągnąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.