Active Fitness Wrocław- był ktoś? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-04-12, 10:05   #1
yoona
Zakorzenienie

Active Fitness Wrocław- był ktoś?

Nie moge w necie znalezc zadnych opinii. CHce zaczac chodzic na fitness, a ze nie dysponuje gotówka zbyt wielka, zainteresowala mnie oferta tego klubu bo jest naprawde tania no i blisko mojego domu.
Czy ktos moze chodzi? jakie wrazenia? czy trzeba sie zapisywac czy mozna przyjsc sobie ot tak, na wybrane zajecia?

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-12, 23:09   #2
kanalia
Raczkowanie

Dot.: Active Fitness Wrocław- był ktoś?

W Active fitness jest tanio? No nie powiedziałabym.. Ale jesli masz blisko, to polecam. Silownia jest na prawde w dobrym stanie, zadbana, sam now sprzęt.. Dwie bierznie, dwa rowerki, jeden stairmaster tak z aerobowych z siłowych Ci nie powiem, bo się nie rozglądałam. A zajęcia fitness.. podobają mi się, bo (przynajmniej te na które chodzilam do tej pory) sa na calkiem ladnym poziomie. Układy nie sa banalne, ale też nie są nie do powtórzenia . Ogólnie na plus. Jednak moim zdaniem troszeczkę przesadzili z ceną jak za club fitness nie-sieciowy.

A tak na marginesie, jak wpiszesz w wyszukiwarkę "fitness w FAT Wrocław" to Ci wyskoczy parę opini

pozdro
kanalia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 10:16   #3
yoona
Zakorzenienie

dziekuje za opd hm no nie wiem, karnet na miesiac jedno wejscie w tyg ze studencka znizka wychodzi 45zł...we wszystkich klubach na ktore patrzylam to ponad 100zl. jest gdzies jeszcze taniej?

Blogowy świat

Stary 2010-04-14, 13:35   #4
kanalia
Raczkowanie

Przyznam Ci się szczerze, że na "wejścia raz w tygodniu" nigdy nie patrzyłam . Osobiscie uważam za dobry i tani "energy club" na krynickiej, ale skoro mowisz że masz daleko to nie opłaca Ci się jeździc pewnie . Zerknęlam dla Ciebie na cennik i stwierdzilam że nawet nie ma tam opcji "raz w tyg." :P... Więc pewnie jeśli o t ochodzi, to masz racje że najtańszy. Na Pretficza w Bodyfit masz 42zł za karnet jeden raz w tygodniu ze zniżką studencką. Ale tam nie byłam, wiec nie wiem jak jest. (ich strona internetowa zdaje sie sugerowac że jest przyjemnie :P)
kanalia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 16:51   #5
yoona
Zakorzenienie

tzn w zasadzie zle sie wyrazilam, nie jest to wejscie raz w tygodniu, tylko karnet na 4 wejscia energy club wyglada zachecajaco, ale faktycznie daleko.

Blogowy świat

Stary 2010-04-16, 14:25   #6
nila
Przyczajenie

We wtorki chodzę do Active na Zumbę. Moja opinia: zajęcia - bardzo fajne, gdzieś z resztą jest wątek o samej Zumbie co do klubu natomiast to nie podoba mi się to,że jest za mała szatnia i czasem mam szafkę na korytarzu.. a poza tym tylko 3 prysznice. Zastrzeżenia mam także co do systemu nagłaśniającego na dużej sali, bo zawsze coś jest - albo za głośno albo za wysokie tony i jeszcze mi się nie zdarzyło zrozumieć instruktorki, która mówi przez mikrofon. Siłownia całkiem dobrze wyposażona, choć mała i wieczorową porą, kiedy mam czas, wolne ciężary zawsze okupowane przez "płeć brzydką". Co do instruktorów, to znam tylko Monikę, która prowadzi Zumbę - super fajnie i wesoło
Stary 2010-11-11, 10:06   #7
alkimja1
Raczkowanie

Ja chodze do active juz dwa lata i jestem bardzo zadowolona. Nie jest to co prawda blisko mojego domu (musze podjechac 4 przystanki), ale i tak wole tam niz na ul. pretficza do bodyfitu (mieszakm bardzo blisko). Chodze na ten poranny karnet, ze znizka studencka wychodzi 66,50 za 8 wejsc (dobra jest ta opcja bo mozna przyjsc rano lub na godz. 16), wiec uwazam ze to nie jest drogo. Najbardziej lubie zajecia z Kamilą i Violą, to super instruktorki, zawsze jest dobra zabawa, usmiech i przede wszystkim efekty po ciezkiej pracy. Naprawde szczerze polecam, bo byłam juz czlonkiem kilku klubów (m.in.: Bodyfit (pretficza) - tragedia, przeladowana szatania, kradna, na silowni pelno bucow komentujacych cwiczenia Pan, bez problemu wchodza na sale i sie gapia- jakas masakra, nikt tam nikomu uwagi nie zwroci; Bellisima na krzyckiej - fajnie, ale sala tragicznie mala, Nefretete na powstancow- tez malenka salaka, a babek pelno; i jeszcze Arkady Wrocławskie - nie podobalo mi sie, naszczescie mialam tylko tygodniowy karnet) - tak wiec jak dla mnie active jest najlepszy
alkimja1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-27, 21:50   #8
aneczka_1234
Przyczajenie

jestem bardzo zadowolona z Active fitness .
szczególnie polecam zajęcia z Dżeną! ciekawe choreografie i świetna atmosfera.
poza tym miła atmosfera kluby

aneczka_1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-20, 13:23   #9
Dorota_09
Przyczajenie

Jak szukacie fitnessu gdzie jest tanio to polecam Fitness Fuego (99 zł/msc), bez umów, i profesjonalna, młoda kadra instruktorów. Polecam, by skorzystać z pewnością się spodoba.

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Ja byłam i uważam, że nie ma sensu przepłacać. Sama chodziłam do No Limits, Sienkiewicza 8a, a teraz próbuję Fitness Fuego. Tanie karnety, bez podpisywania umów, ale to są drobnostki. Mają świetną kadrę instruktorską. Młodych, kontaktowych ludzi, którzy z pasją przeprowadzają zajęcia.
Dorota_09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości