|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Nasze ślubne targowisko
Jeżeli szukasz dekoracji na wesele, dodatków do ślubnej stylizacji lub jesteś już po ślubie i nie masz co zrobić z welonem czy wykonanymi specjalnie na tą okazje dekoracjami to ten wątek jest właśnie dla Ciebie
![]() ![]() Niech każda PMka w swoim poście napisze co ma na wymianę i co będzie mieć po swoim ślubie ![]() ![]() Nie wahajcie się wstawiać nawet najbardziej błahych przedmiotów - kto wie czego szukają inni ![]() ![]() p.s na wizażu nie wolno sprzedawać, w grę wchodzą tylko wymiany - niech obowiązują zasady z Targowiska. Dogadujemy się w wątku, dane na priv, przesyłki tylko rejestrowane lub odbiór osobisty!
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze ślubne targowisko
Zapisuje watek
Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalk now Free
#3 |
Wtajemniczenie
|
(będę uzupełniać ten post, dodam wkrótce zdjęcia - Wy też starajcie się zająć jeden post, żeby nam się nie zrobił bałagan)
na wymianę: - papier ozdobny na zaproszenia, perłowy ecru, 60 kartek A4 zapakowanych fabrycznie i w kartonie - folie do profesjonalnego pakowania zaproszeń lub prezentów, 12 x22,5 cm (otwór w mniejszym boku), ok 100szt. - zaproszenie na makijaż ślubny próbny, akurat dostałam ostatnio na imieniny i to do tej samej wizażystki, na którą się wcześniej zdecydowałam, więc mogę oddać. Wymiana dla dziewczyn z małopolski ![]() - dla tych PM'ek, które będa malować się same: płyn do demakijażu MAC, nowy zamknięty fabrycznie oraz płyn dwufazowy MAC , lotion mineralny MAC, mogę dać odlewkę bazy pod podkład oraz odsypkę pudru utrwalającego. Mam też sporo szminek MACa, mogę zrobić higieniczne sample wybranych kolorów. Mam też kilka nowych i używanych cieni do powiek Dianne Brill oraz MAC - szczegóły dla zainteresowanych ![]() po ślubie (07.2014) wymienię: - 2 złote talerze/ podkładki pod talerze dla pary młodej - serwety rustykalne, góralskie z haftowanymi czerwonymi różami - 3 folkowe sukienki dla druhen, z motywem góralskich róż - suknie ślubną Pronovias Lengare, rozm 36/38 szukam: - złotych ramek małych, zdobionych, nie musi być komplet, ok 10 szt. - welonu katedralnego zakończonego koronką hiszpańską - instax + film - podwiązki - księgi gości - złotego tuszu do pieczątek - papieru białego matowego na zaproszenia - papieru samoprzylepnego do drukarki laserowej - złotego spreju - złotego lakieru do paznokci Inglot - świeczników na świece blokowe - szyszek malutkich - plastrów drewna malutkich - można kusić też wszystkim co złote, rustykalne i z motywem róż ![]()
![]() Edytowane przez fusiacola Czas edycji: 2013-12-17 o 07:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Super, zapisuję i ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
dopisuje się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
I ja chetnie dołączę
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Ja też zapisuje
![]() Fusiacola plastry drewna będę miała, ale dopiero we wrześniu ![]()
#8 |
Zadomowienie
|
Cześć, Cześć!
Ślub: 2015 rok (konkretna data będzie wiadoma po świętach) Szukam: Dziurkacz ozdobny koło (7- 7,5 cm) Dziurkacz ozdobny tag (7 - 7,5 cm) Zdjęcie: ![]() Na tą chwilę nie mam do zaoferowania nic, ale będę się brała za produkcję wazonów ze słoików i prawdopodobnie pomponów tiulowych. Zawsze mogę coś kupić i przesłać jako wymianka. ![]() Fusiacola - Czaję się na te twoje kartki ecru. Na początku stycznia będę wiedziała, którą salę bierzemy i opracuję do końca motyw przewodni. Także - strzeż się, bo prawdopodobnie będę je chciała. Tylko co ja Ci za to dam? |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
hej ja mam na wymiane stroik do wloskow
![]()
#10 |
Zakorzenienie
|
zapisuje rowniez!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Zapisuję również
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serdecznie zapraszam tutaj: https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=3 Regulamin targowiska jest dostępny pod adresem: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=24004 Wątek zamykam w drodze konsultacji z administracją ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.