|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pryszcze-Belissa?
Hej
![]() ![]() Przepraszam za długi post, jednak chcę dokładnie wyjaśnić sytuację ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pryszcze-Belissa?
Nikt ci nie powie, czy "powinnaś".
Ale czasami suplementy wywołują trądzik. U mnie tak było z biotyną i piciem drożdży. Edytowane przez kolejna_wizazanka Czas edycji: 2013-11-28 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Miałem podobny przypadek tylko że z tabletkami visaxinum, po miesiącu podobno miałem widzieć pierwsze rezultaty natomiast prawda jest taka że po miesiącu moja twarz znacząco się pogorszyło, miałem dodatkowo wiele małych syfków dlatego po tym czasie zrezygnowałem z tego produktu.
Rozumiem że przez pierwszy tydzień może być gorsza twarz bo się oczyszcza ale tak jak producent zaleca po pierwszym miesiącu powinno być już wszystko ok natomiast niestety tak nie jest.Wydaje mi się że organizm się broni i te syfki daje na zewnątrz. Ja ogólnie zauważyłem że niestety ale suplementy pogarszają stan skóry, brałem visaxinum i belissa cera(to dawniej więc nie pamiętam już za dużo, pamiętam że po miesiącu gorsza skóra).Tak samo brałem na potliwość produkt natomiast nazwy nie pamiętam wiem że suplement i również nie dość że gorzej się czułem to jeszcze bardziej pociłem ... efekty opisuję po miesiącu. Niestety na nas chorych firmy zarabiają krocie, nie stworzą produkty, który polepszy a stwarzają który pogorszy, od dermatologa dowiedziałem się że działa to tak że jedno leczą a drugie pogarszają również tak lekarz rodzinny powiedział, pozdrawiam. ----- Dodam jeszcze jedna bardzo wazna rzecz z mojej strony. Zauwazylem ze wszystkie produkty antytradzikowe niestety ale pogarszaja stan mojej skory, teraz mam produkty dla skory wrazliwej i jest o wiele lepiej. Rowniez zauwazylem ze najlepiej dla mojej skory dziala zwykla woda + pianka do oczyszczenia oraz krem nawilzajacy i tyle, zadnych dodatkowych kremow, niestety ale w moim wypadku to prawda. Edytowane przez abcd4321 Czas edycji: 2013-11-29 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za odpowiedzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.